Sari la conținut

ULTIMĂ ORĂ: Doi pensionari morţi la Săcele FOTO (UPDATE - Comunicat Distrigaz Sud)

ultima-ora-doi-pensionari-morti-la-sacele-update-galerie-foto

UPDATE: 14:37 - Comunicat Distrigaz Sud

Distrigaz Sud Reţele aduce precizări privind incidentul de astăzi, 10 decembrie, în localitatea Săcele, judeţul Braşov :

La orele 10.10, dispeceratul Distrigaz Sud Reţele a fost sesizat cu privire la o intoxicaţie cu monoxid de carbon produsă la adresa menţionată.

O echipă de intervenţie a companiei s-a deplasat imediat la faţa locului şi a constat, în prezenţa organismelor abilitate, respectiv a Poliţiei şi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, decesul a două persoane : o femeie în vârstă de 78 de ani şi un bărbat în vârstă de 83 de ani.

Angajaţii companiei au sistat alimentarea cu gaze naturale a apartamentului respectiv.

Menţionăm că, în urma investigaţiilor tehnice efectuate de către echipele Distrigaz Sud Reţele, nu au fost depistate scurgeri de gaze pe reţeaua de distribuţie în zona imobilului respectiv.

Din primele cercetări s-a constatat o improvizaţie la instalaţia de utilizare a gazelor naturale ce deserveşte imobilul în cauză.

Pentru a beneficia de gaze naturale în condiţii de siguranţă, recomandăm clienţilor să nu recurgă la improvizații ale instalațiilor de utilizare a gazelor naturale, deoarece acestea le pot pune viața în pericol.

UPDATE: 11:35 - Galerie Foto - primele imagini de la faţa locului!

ORA: 10:46

Două persoane au fost găsite decedate în urmă cu puţin timp la Săcele. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 83 de ani şi o femeie de 78 de ani. Aceştia s-au intoxicat cel mai probabil cu monoxid  de carbon. Vom reveni cu amănunte

Comentarii

Ultimă oră