Sari la conținut

Patronii de saloane de înfrumuseţare găsesc tot felul de metode de a-şi atrage clienţii pe timp de criză! La Braşov, ultima fiţă este aplicarea unor gene false, dar.....din păr natural.

Curs pentru lipit gene. Acestea sunt aduse din Statele Unite, iar cosmeticienele care pun genele, trebuie să urmeze cursuri speciale pentru care primesc atestat. De fapt este vorba de o prelungire a genelor, pe care specialiştii o numesc proces de îndesire. Adezivul cu care acestea sunt lipite este semipermanent, garantează rezistenţa genelor şi mai mult decât atât, este testat dermatologic. „Oferă o senzaţie de lux, sunt din păr natural şi se aplică fir cu fir”, ne-a spus Inghe Cristina Cernatoni, patron salon înfrumuseţare.

Trei ore şi 200 de lei. „Procedeul este laborios deoarece se aplică firul pe fiecare geană în parte, procedeul durează 2 chiar 3 ore depinde de densitatea genelor clientei şi de efectul care-l doreşte, efect teatral, efect natural”, ne-a explicat cosmeticiana Lidia Anghel. Genele cu efect natural costă între 150 şi 200 de lei şi pot fi ţinute până la 8 săptămâni.

Feriţi-vă de piscină. Nu mai pierdem timpul cu aplicarea rimelului, iar machiajul poate fi unul foarte simplu. Cosmeticienele ne sfătuiesc să nu facem saună şi înot timp de 24 de ore. Curăţarea ochilor se face obligatoriu cu un demachiant fără conţinut uleios. Profesioniştii spun că genele sunt de dimensiuni variabile de la 8-14 milimetri. „Mi-am dorit de foarte mult timp să-mi pun gene, au aspect natural, sunt superbe, sunt mulţumită, nici nu le simt e ca şi cum ar fi ale mele”, ne-a spus o clientă.

Comentarii

Ultimă oră