Sari la conținut

Turneu de polo din preliminariile Ligii Campionilor la Brașov

turneu-de-polo-din-preliminariile-ligii-campionilor-la-brasov

Echipa de polo Corona Sportul Studenţesc va participa în noua ediţie a Ligii Campionilor. Bazinul Olimpic din Brașov găzduiește, începând de joi și până duminică (13-16 septembrie 2018 ), unul dintre cele două turnee de calificare pentru turul secund preliminar al Ligii Campionilor la polo pe apă.


  Formaţia braşoveană a reuşit înscrierea în cea mai importantă competiţie la nivel de cluburi din poloul european şi mai mult, aduce la la Braşov una din grupele preliminare.

Aceasta se va disputa în perioada 13-16 septembrie 2018, iar alături de formația gazdă, Corona Sportul Studenţesc vor mai participa 5 echipe: Pais D’Aix Natation (Franţa), BPM Sport Management (Italia), Dinamo Lvov (Ucraina), Enka Sport Istanbul şi WP Club Tbilisi (Georgia). Primele patru clasate se vor califica în următoarea fază preliminară.

Braşovenii au încheiat sezonul intern trecut pe locul trei, după ce s-au impus în finala mică în fața celor de la Dinamo Bucureşti.


   Poloiștii brașoveni de la Corona Sportul Studenţesc vor juca după cum urmează:

- joi, 13 septembrie 2018, de la ora 20.00, cu Dinamo Lvov
- vineri, 14 septembrie 2018, de la ora 12.30, cu Enka Sport Istanbul, iar de la ora 20.00, cu Pays D`Aix Natation
- sâmbătă, 15 septembrie 2018, de la ora 20.00, cu Water Polo Tbilisi
- duminică, 16 seprtembrie 2018, de la ora 11.00, cu BMP Sports Managment Verona.

Tot în Liga Campionilor va evolua campioana CSM Digi Oradea, care va intra în competiţie în turul 2 preliminar, dar încă nu şi-a aflat adversarele.

Preşedintele secţiei de polo de la Corona, Roxana Cojocea a spus că această competitie este importantă pentru Braşov şi că aşteaptă cât mai mulţi braşoveni la bazinul olimpic. „Sunt foarte mândră că reuşim să găzduim un asemenea eveniment la Braşov, un oraş care are potenţial mare în dezvoltarea acestui sport. Sunt sigur că vor fi meciuri spectaculoase şi că braşovenii care vor veni la bazin vor avea ce să vadă. Acest eveniment nu este important doar pentru poloul din Braşov, ci pentru întreg oraşul, şi sperăm ca toţi cei implicaţi în această competiţie să se simtă bine la noi”.

Comentarii

Ultimă oră