Sari la conținut

Trustul Mix Media Grup, alături de cei nevoiaşi

trustul-mix-media-grup-alaturi-de-cei-nevoiasi

Trustul de presă MIX Media Grup a organizat  anul trecut mai multe campanii sociale care a schimbat viaţa multor braşoveni.   Şi în acest an, vom continua să fim alături de cei nevoiaşi.

Anul trecut, Mix TV, Radio Braşov şi Braşovul Tău au prezentat zeci şi zeci de poveşti ale unor semeni de-ai noştri cu care  soarta nu a  fost aşa de darnică.  Familii cu mulţi copii, micuţi care au stat mai mult în spital decât acasă, bătrâni singuri şi săraci, copii talentaţi, dar fără posibilităţi financiare,  au fost ajutaţi în urma reportajelor difuzate de  trustul nostru. Prin campaniile noastre de strângere de fonduri, l-am ajutat pe Vlăduţ, un băieţel care suferă e o boală gravă,   să meargă mai bine, am adunat diverse donaţii  pentru o  mamă care locuieşte cu 5 copii într-un vechi vagon de lemn, tineri artişti care nu-şi puteau cumpăra instrumentele muzicale şi-au văzut  visul împlinit.
Sunt doar câteva dintre cazurile de suflet pe care le-am prezentat în 2012.
Înainte de Crăciun, Nora, colega noastră de la Radio Braşov, a iniţiat o campanie de strângere de cadouri.  A primit ajutorul elevilor clasei a III-a A, de la Şcoala nr.  6, îndrumaţi de inimoasele învăţătoare Marilena Leurzeanu  şi Izabela Dobai.  Cadourile strânse au fost oferite celor 24 de copii care locuiesc la Casa Prichindel din Ghimbav.
„În 2013  nu vom întoarce spatele nimănui şi o să-i ajutăm pe cei nevoiaşi cât putem, alături de oamenii minunaţi care ştiu să ne întindă o mână de ajutor atunci când e nevoie de aşa ceva” a spus  Nora, redactor muzical  la Radio Braşov.
Chiar dacă spiritul generozităţii s-a mai estompat odată cu trecerea sărbărilor de iarnă, trustul MIX Media Grup va continua să vină în ajutorul braşovenilor care au nevoie de cei care au de unde să dăruiască.

Comentarii

Ultimă oră