Sari la conținut
tripla-de-foc-pentru-corona-wolves-

Corona Wolves va juca trei meciuri tari în doar patru zile. Prima confruntare are loc vineri, de la ora 19.00, împotriva rivalei din Miercurea Ciuc.
Liga Mol programează în acest weekend mai multe partide interesante pentru partea superioară a clasamentului. Hocheiştii de la Corona Wolves vor avea o triplă de foc, urmând să întâlnească pe gheaţa proprie HSC Miercurea Ciuc (vineri, 29 noiembrie, ora 19,00), Ferencvaros (duminică, 1 decembrie, ora 19,00) şi Dab Docler (2 decembrie, ora 19,00).
Vor revanşa cu Ciucul. În ultima partidă disputată în Liga Mol, „lupii” lui Lindqvist au pierdut la Miercurea Ciuc, după ce au avut 2-0 pe tabelă şi îşi doresc ca în partida de vineri de la ora 19.00 să învingă marea rivală din campionat. ,,Consider un accident înfrângerea cu Ciuc, de la începutul acestei săptămâni. Am analizat meciul şi consider că, în continuare, sunt jucători cu fluctuaţii de formă şi de joc. De asemenea, sunt jucători pe care îi aştept să marcheze şi îmi pun speranţe în ei. Vineri, în meciul cu Ciuc, nu aştept decât victoria, în ciuda faptului că avem unele indisponibilităţi de ordin medical, respectiv Nagy şi Bonar. Am trecut de jumătatea sezonului regulat şi consider că suntem în grafic şi că vom juca în play-off-ul Ligii Mol”, a spus preşedintele secţiei de hochei de la Corona, Emilian Cernica. „Vrem să marcăm în fiecare meci. Intrăm pe gheaţă nu ca să facem piruete, ci ca să înscriem. Dar, dacă nu intră, nu intră... De exemplu, în meciul de la Ciuc, am dat o bară. Dacă intra pucul atunci, era 3-0 pentru noi şi altfel s-ar fi terminat jocul. Vineri va fi din nou un meci greu contra Ciucului, însă, dacă suntem o echipă şi ne ajutăm unul pe altul, atunci putem câştiga”, a spus şi jucătorul celor de la Corona Wolves, Antal Zsombor.
Vor nouă puncte. După trei înfrângeri consecutive în Liga Mol, braşovenii vor avea parte de patru zile de foc, cu trei meciuri foarte grele. „Lupii” Braşovului sunt încrezători în forţele lor şi îşi doresc să câştige toate cele nouă puncte puse în joc. „Am pierdut ultimele trei meciuri, dar acum avem trei partide acasă şi putem să obţinem puncte. Ne confruntăm cu echipe foarte bune, dar pe care le putem învinge. Nu există motive pentru care să nu obţinem nouă puncte, în ciuda dificultăţii partidelor. Jucând acasă, în faţa fanilor, dorim să nu-i dezamăgim şi să facem tot pentru a câştiga”, a declarat jucătorul Coronei, Kevin Werhs. “Suntem încrezători în echipă, este un sezon lung şi cred că avem nevoie de 72 de puncte, pentru a ne califica în play-off. Vor fi în continuare meciuri foarte strânse, însă am încredere în pregătirea noastră şi în posibilităţile noastre, pentru a ne califica în play-off. Toate cele trei meciuri care ne aşteaptă sunt la fel de grele şi consider că avem 50 la sută şanse în fiecare din cele trei dispute. Spun asta pentru că am câştigat până acum în faţa celor trei echipe, dar am şi pierdut. Îl avem pe Polc în poartă, dar trebuie să şi marcăm. Trebuie să fim concentraţi, să avem un moral bun şi atunci vom învinge”, a declarat tehnicianul suedez Greg Lindqvist.
Surprize pentru suporteri. Conducerea secţiei de hochei Corona Wolves anunţă că, la toate aceste trei meciuri ale echipei braşovene, spectatorii vor avea parte de frumoase surprize. Astfel, la meciul cu Ciuc, se vor relua concursurile pentru fani, în pauzele dintre reprize. Duminică, de Ziua Naţională, spectatorii îşi vor putea procura, la preţuri modice, steguleţe ale României, pe care să le fluture la meciul cu Ferencvaros. În sfârşit, în meciul de luni, contra echipei Dab Docler, va fi organizată a doua ediţie a acţiunii de colectare de jucării de pluş, pentru copiii din spitale şi din centrele de plasament. Spectatorii pot arunca pe gheaţă jucării de pluş, la primul gol înscris de echipa Corona

Comentarii

Ultimă oră