Sari la conținut

Trendul in materie de bijuterii de nuntă în 2016

trendul-in-materie-de-bijuterii-de-nunta-in-2016

Toate fetele visează la prinţul călare, care le va duce la altar într-o zi, dar şi la acea zi perfectă: ziua nunţii. Şi pe parcursul copilăriei şi al adolescenţei îşi creionează nunta perfectă. Cert e că toate femeile îşi doresc ca în ziua nunţii să arate perfect, să fie perfecte şi strălucitoare. Pentru asta trebuie să fie atente la toate detaliile, pentru că orice detaliu, cât de mic, poate face diferenţa, iar alegerea bijuteriilor se numără printre cele mai grele decizii.

Dacă te pregăteşti să îţi pui pirostriile, e bine de ştiut că în acest an se poartă foarte mult bijuteriile mari, se poartă tiarele, se poartă cerceii foarte mari, care arată foarte bine. Se poartă brăţările finuţe. De asemenea, o tendinţă nouă, care a apărut acest an, sunt bijuteriile colorate care sparg albul rochiei de mireasă şi vin cu o culoare, un albastru sau un turcoaz şi atunci ai o imagine puţin diferită de mireasa clasică. Dă foarte, foarte bine în poze. Se poartă foarte mult şi tiarele florale.

Pâna la urmă, indiferent de trenduri, important e să-ţi alegi bijuteriile în funcţie de ce îţi place şi de rochia de mireasă.

Comentarii

Ultimă oră