Sari la conținut
tren-deraiat-pe-valea-oltului

Traficul feroviar este întrerupt între Călimănești și Cozia pe ambele fire de circulație din cauza precipitaţiilor abundente și a aluviunilor care au afectat terasamentul căii ferate.

Azi noapte în jurul orei 03:30, locomotiva și primul vagon al trenului Regio 2069, care circulă pe ruta Râmnicu Vâlcea – Călimănești – Sibiu au escaladat șina și au rulat până la oprire în afara acesteia. În tren se aflau 9 călători care nu au suferit vătămări.

„Azi noapte, în jurul orei 03:30, din cauza aluviunilor căzute de pe versant, roţile locomotivei şi ale primului vagon ale trenului Regio 2069, care circulă pe ruta Râmnicu Vâlcea - Călimăneşti - Sibiu, au escaladat şina şi au rulat până la oprire în afara acesteia. În tren se aflau 9 călători. La acest moment, cinci trenuri ale CFR Călători sunt afectate din cauza condiţiilor meteo din zonă”, menţionează CFR Călători, într-un comunicat.

Pentru trenurile aflate în circulație, managerul infrastructurii feroviare - CFR SA asigură transbordarea călătorilor pe distanța Călimănești – Lotru și retur cu mijloace auto.


În acest moment 5 trenuri ale CFR Călători sunt afectate din cauza condițiilor meteo din zonă.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile cu circulație afectată în trafic intern vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

Comentarii

Ultimă oră