Sari la conținut

Trei seri consecutive cu concerte, la Centrul Cultural Reduta

trei-seri-consecutive-cu-concerte-la-reduta

 În 10, 11 şi 12 martie 2020, de la ora 19.00 braşovenii sunt aşteptaţi la trei concerte, la Centrul Cultural Reduta.


  Primul este „Cine - concert Karpov not Kasparov”, un concert ce acompaniază momentele filmului mut ,,Lache în Harem’’, una dintre cele mai vechi producţii româneşti. Acrobaţii, proiecţii spectaculoase şi mult dans, toate acestea pe muzica special creată pentru acest show de producătorul muzical Adrian Coroian.


   Preţul biletelor este de 25 de lei.


    În a doua seară, Ada Milea este cea care aduce un „Concert în 2, 3 sau 4+1”. Evenimentul va fi un concert cu personaje de o tristeţe comică zguduitoare. Nici muzică, nici teatru, sau (poate) amândouă exact în acelaşi timp. Concertul conţine şi multe dintre cântecele din spectacole de teatru pentru care Ada Milea a creat partea muzicală.


  Născută în Târgu-Mureş, Ada Milea este unul dintre cei mai cunoscuţi muzicieni români. Cu 13 albume la activ, Ada interpretează în stilu-i absolut inconfundabil melodii atât pe versurile unor mari poeţi, precum Gellu Naum sau Ion Mureşan, cât şi pe versuri proprii. Ada Milea este, de asemenea, unul dintre cei mai importanţi creatori de muzică de teatru din România, realizând universul sonor al numeroaselor spectacole găzduite de teatre din Cluj, Bucureşti sau Piatra-Neamţ.


   Biletele costă 50 de lei.


     În 12 martie 2020, braşovenii vor putea asista, la Reduta, la un concert acustic „Fără Zahăr”. Concertul este un concept muzical dulce – amărui care îmbină, pe acorduri simple, puţinele aspecte din viaţa românului, despre care încă se mai poate râde cu poftă. „Fără Zahăr” este o trupă de muzică şi umor, abordând mai multe genuri muzicale pe versuri comice, de satiră socială, cu teme inspirate din viaţa satului. Soliştii trupei provin din Moldova şi cântă predominant în graiul moldovenesc. Folk alternativ, rock acustic, umor sănătos!


  Biletele costă 50 de lei.


   Toate biletele pot fi cumpărate online, de pe eventbook.ro .

Comentarii

Ultimă oră