Sari la conținut
trasee-turistice-reabilitate-in-masivul-ciucas

În perioada 30 mai – 9 iunie 2014, Asociaţia Montană Carpaţi a organizat în colaborare cu serviciile Salvamont din Prahova, Braşov şi Săcele o nouă etapă a programului „Voluntar în Carpaţi 2014”, de data aceasta în Munţii Ciucaş. Munca efectivă a constat în revopsirea marcajelor, îndepărtarea obstacolelor de pe poteci şi montarea unor stâlpi şi săgeţi indicatoare.

Cu ajutorul voluntarilor, printre care şi membri ai Asociaţiei Montane Carpaţi, au fost schimbate şi adăugate săgeţi în Şaua Ţigăilor, Vârful Ciucaş, Poiana Stânei şi refăcute următoarele trasee turistice:

-                     Bandă Albastră,  Şaua Chiruşca – Poiana Valea Stânei;

-                     Triunghi Galben, La Răscruce – Pârâul Alb

-                     Triunghi Albastru, Zăganu – Pârâul Sterp

-                     Bandă Albastră, Cheia – Poiana Valea Stânei

-                     Bandă Roşie, Şaua Chiruşca – Pasul Boncuţa

-                     Cruce Roşie, Poiana Valea Stânei – Pasul Boncuţa

-                     Cruce Roşie, Vârful Gropşoarele – Turnul de Aramă

-                     Cruce Roşie, Vârful Ciucaş – Poiana Dălghiului

În 2014 programul Asociaţiei Montane Carpaţi, „Voluntar în Carpaţi”, vizează refacerea a peste 250 km de trasee în masivele Godeanu, Făgăraş, Iezer – Păpuşa, Ciucaş, Vrancea, Lotru cu ajutorul a peste 250 de voluntari.

Cei care doresc să se alăture acțiunilor „Voluntar În Carpaţi” o pot face în calitate de voluntari la acțiunile pe teren sau în calitate de colaboratori ai echipei de organizare, sponsori, parteneri (logistică, media, parteneri locali). Cei interesați pot primi mai multe informații dacă îşi manifestă intenţia la adresa  asociatie@carpati.org sau prin inscrierea in baza de date la http://asociatie.carpati.org/formular/voluntar-in-carpati/1/.

Comentarii

Ultimă oră