Sari la conținut

Transylvania Wine Fair, cel mai important târg de vinuri al Braşovului

transylvania-wine-fair-cel-mai-important-targ-de-vinuri-al-brasovului

Vineri, la ora 12.00, se deschide târgul de vinuri, Transylvania Wine Fair, a V-a ediție. Evenimentul are loc în perioada 10 - 12 noiembrie 2017, la Braşov Business Park (Strada Ionescu Crum nr. 1, Brașov).

Biletul de intrare este de 30 de lei, bani pentru care vizitatorii pot degusta vinuri de la 20 de producători din România.

TRANSYLVANIA WINE FAIR a fost lansat în toamna anului 2013, ajungând în anul 2017 la cea de-a V-a ediție. Ediția din acest an va reuni producători, importatori și distribuitori de vinuri, care vor prezenta băuturi alcoolice, cafea și ciocolata, produse culinare, trabucuri și tutun, accesorii pentru vinuri, reviste și blogguri de specialitate.

Cu ocazia acestui târg, vizitatorii vor avea sansa de a degusta cele mai bune vinuri de pe piață, de a fi la curent cu noile produse și de a achiziționa vinurile preferate la prețuri speciale. Pe lângă degustarile obișnuite de la standurile expozanților, vizitatorii vor avea parte de o serie de „evenimente în eveniment” precum masterclass-uri, show-uri culinare și concerte.

În timpul evenimentului, organizatorii facilitează întâlnirile dintre reprezentanții HORECA și producătorii / distribuitorii de vinuri prin amenajarea în premieră a unei zone private „Business Lounge”.

Așadar, pasionații de vin dar și reprezentanții unităților de alimentație, nu trebuie să rateze în perioada 10-12 Noiembrie 2017, TRANSYLVANIA WINE FAIR, locul în care VINUL, ARTA și CULTURA se îmbină la Brașov .


   Mai multe detalii despe Transylvania Wine Fair Brașov - ediția a V-a se pot găsi pe https://www.facebook.com/transylvaniawinefair.ro/ .

Comentarii

Ultimă oră