Kron-Tour EXPO Fairs & Exhibitions îi invită pe brașoveni dar și pe turiști, în perioada 22 – 24 martie 2019 la cea de-a XII-a ediție a „TRANSYLVANIA TOURISM FAIR” (TTF) ce va avea loc la Brașov Business Park (STR. IONESCU CRUM, NR.1).

  Transylvania Tourism Fair (TTF), eveniment ce se desfășoară sub patronajul Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din Romania (A.N.A.T.), aflat la cea de-a XII-a ediție și considerat cel mai bun eveniment de profil din țara, își propune să devină principalul „hub” pentru turismul montan din România.

 La a XII-a ediție sunt prezenți aproximativ 30 de participanți printre care se numără: mari touroperatori ai pieței românești, mari rețele de agenții de turism din România, agenții detailiste din Brașov, primării, hoteluri, firme de transport, școli de formare în turism, asociații locale de promovare și dezvoltare a orașelor și presa din turism.


  Vizitatorii vor putea alege din multitudinea de vacanțe oferite de către agențiile de turism și vor beneficia de discount-uri semnificative care pot fi de până la 45% !

    La târg și-a anunțat prezența și CFR Călători, care participă la acest eveniment pentru a treia oară consecutiv!
      
     La standul CFR Călători (standul nr. 19), vizitatorii vor putea beneficia atât de informații în legătură cu destinațiile disponibile în trafic intern și internațional și reducerile aplicate, precum și de distribuirea de vouchere promoţionale pentru cumpărarea biletelor de tren în trafic intern cu reducere de 45%.


  Alături de componenta B2C (Business to Consumer E-commerce), evenimentul are o puternică componentă B2B (Business to Business), respectiv:

- vineri, 22 martie 2019, orele 11:00, ședința trimestriala a Comisiei de Incoming a A.N.A.T.
- vineri, 22 martie 2019, orele 16:30, prezentare Sky Team, Sală C-tin. Brâncuși;
- sâmbătă, 23 martie 2019, Adunarea Generală A.N.A.T.

(Accesul la aceste prezentări este permis doar pe bază de invitație).

       Târgul Transylvania Tourism Fair 2019 se desfășoară conform următorului program:

22 martie 2019, între orele 11:00 – 20:00
23 martie 2019, între orele 10:00 – 18:00
24 martie 2019, între orele 10:00 – 18:00

 Intrarea este liberă!

   Dertour Romania sprijină evenimentul în calitate de Partener Oficial!

  De asemenea, Direct Aeroport, Sky Team, Primăria Orașului Râșnov și Kron – Tour Lufthansa City Center susțin evenimentul în calitate de Parteneri.