Sari la conținut

Oficialii echipei FC Braşov au reuşit să mai aducă un jucător la echipă. Este vorba de experimentatul mijlocaş portughez Filipe Teixeira, care a evoluat în cariera sa la echipe precum Paris Saint-Germain sau West Bromwich Albion.

CV impresionant. FC  Braşov a ajuns la un acord cu jucătorul Filipe de Andrade Teixeira de la clubul ucrainean de primă divizie Metalurg Donetk. Teixeira va evolua la FC Braşov sub formă de împrumut până la finalul actualului campionat. Mijlocaşul portughez în vârstă de 30 de ani urmează să ajungă în România în această seară, iar zilele următoare va semna contractul cu FC Braşov. „Teixeira va juca la  FC Braşov până la finalul acestui sezon.  Felipe este un mijlocaş ofensiv, pe care antrenorul Antonio Conceicao îl cunoaşte foarte bine. Are un CV impresionant şi sunt convins că ne poate ajuta să ne îndeplinim obiectivele. El urmează să ajung în această seară în România, iar după ce va efectua vizita medicală va semna contractul cu FC Braşov. Prin venirea lui Teixeira putem spune că am încheiat tranferurile în această iarnă”, a declarat preşedintele formaţiei FC Braşov, Iosif Kovacs, pentru site-ul oficial al clubului. Teixeira şi-a început cariera la Felgueiras în Portugalia şi a mai evoluat la Istres, Paris Saint-Germain, Uniao Leiria, Academica de Coimbra, West Bromwich Albion, Barnsley şi Metalurg Donetk.  
Se vând abonamente. FC Braşov va pune în vânzare începând de vineri, 25 februarie, abonamente valabile pentru meciurile de pe teren propriu din returul campionatului. Fanii care îşi vor procura abonamente au asigurată intrarea la cele şapte partide de pe teren propriu, dar şi la meciul cu Steaua, contând pentru semifinalele Cupei României, care se va disputa la Braşov. Pentru că la finala Cupei României, cei de la Federaţia Română de Fotbal sunt cei care vor pune în vânzare tichetele şi vor fi practic organizatorii evenimentului, abonamentele aciziţionate de fanii braşoveni nu sunt valabile şi pentru ultimul act al Cupei României Timişoreana.
Preţuri decente. Oficialii formaţiei de sub Tâmpa vor pune în vânzare abonamentele începând de vineri 25 februarie. Ele vor putea fi achiziţionate doar de la magazinul oficial al echipei FC Braşov, care se va deschide în această săptămână în incinta complexului „Eliana Mall”. Astfel fanii braşoveni care vor să asiste la partidele stegarilor de pe teren propriu trebuie să scoată din buzunar nu mai puţin de 80 de lei pentru un abonament la tribuna a II-a, 100 de lei pentru unul la tribuna I, 130 de lei pentru un loc în sectoarele S şi T şi 500 de lei pentru a avea un fotoliu asigurat la tribuna oficială. Abonamentele pot fi achiziţionate începând de vineri, în fiecare zi, între orele 10.00 şi 21.00.
Meciuri tari. FC Braşov va juca în partea a doua a campionatului nu mai puţin de şapte meciuri pe teren propriu, la acestea adăugându-se partida din semifinalele CUpei României. Astfel fanii stegari care îşi vor procura abonamente vor putea să-şi vadă favoriţii în duelurile cu FC Vaslui, Oţelul Galaţi, Gloria Bistriţa, CFR Cluj, Victoria Brăneşti, Astra Ploieşti şi Pandurii Târgu Jiu din campionat şi în meciul contra Stelei din semifinalele Cupei României Timişoreana.
Stegarii la autografe. FC Braşov va inaugura miercuri, 23 februarie, magazinul oficial al clubului, ce va fi amplasat în incinta „Eliana Mall”. Braşovenii vor avea la dispoziţie o gamă variată de produse cu inscripţiile echipei fanion a oraşului. Suporterii vor putea  achiziţiona echipamentul original de joc al formaţiei galben-negre, dar şi eşarfe şi diverse suveniruri. La deschidere va fi prezent întreg lotul FC Braşov, jucătorii şi antrenorii urmând să le stea la dispoziţia suporterilor pentru o sesiune de autografe.

Comentarii

Ultimă oră