Sari la conținut
transfer-de-senzatie-la-corona-wolves-brasov

Oficialii de la Corona Wolves Brașov pregătesc noul sezon, în care au de apărat titlul național și titlul de vicecampioni ai Ligii Mol. Mai marii clubului de sub Tâmpa au reușit un transfer de senzație. Extrema Arpad Mihaly, în vârstă de 33 de ani a semnat un contract pe un sezon cu Corona. Mihaly a evoluat timp de opt sezoane în hocheiul american la echipe din AHL. Jucătorul de 1.90 înălțime și aproape 100 de kilograme a câștigat campionatul Italiei cu Bolzano, Liga Mol cu echipa din Miercurea Ciuc și a evoluat în ultimele patru sezoane în liga austriacă. El are peste 150 de meciuri jucate în AHL. „Este un jucător extrem de valoros, un caracter extraordinar și un real câștig pentru echipă. El are cetățenie română așa că nu va ocupa un post de stranier în cadrul lotului. Sunt convins că va arăta un hochei excelent la Brașov și îi va încânta pe suporteri. El a ales Brașovul în ciuda faptului că a fost doirt de foarte multe echipe din Europa”, a declarat președintele secției de hochei de la Corona Brașov, Zoltan Olti Pașca. În ceea ce privește ultimul loc de  stranier din echipă, oficialii de la Corona negociează revenirea americanului Kevin Wehrs dar sunt în discuții și cu alți doi fundași valoroși.

Tratează cu cinci antrenori. Pentru postul de antrenor, brașovenii sunt în discuții cu doi tehnicieni din Slovacia, unul din Cehia, unul din Finlanda și unul din Suedia. În ceea cel privește pe fostul technician Greg Lindqvist, acesta își va rezilia contractual cu formația brașoveană în zilele următoare. „Greg nu mai intră în vederile noastre și își va rezilia contractual de comun accord cu noi în zilele următoare”, a spus președintele de la Corona Wolves Brașov, Zoltan Olti Pașca. În altă ordine de idei, brașovenii își doresc să aducă la Brașov turneul din turul al doilea al Cupei Continentale.

Se vând abonamentele. Începând din 1 iulie fanii hocheiului brașovean își pot achiziționa abonamentele pentru noul sezon. Un abonament valabil pentru toate meciurile de pe teren propriu ale „lupilor” va costa 450 de lei. Fanii au posibilitatea de a achita un avans din 1 pînă în 15 iulie, în valoare de 200 de lei, urmând ca până la 31 august să plătească restul de 250 de lei. Începând din 15 iulie, prețurile abonamentelor vor crește la 500 de lei. Prețul biletelor pentru sezonul viitor va fi de 20 de lei pentru un meci. „Eu nu vreau să-i numesc abonați. Cei care își cumpără un abonament sunt suținători ai acestei echipe. În baza abonamentului ei vor avea acces la toate meciurile de pe teren propriu ale echipei Corona Wolves Brașov și vor beneficia de un scaun personalizat în patinoar. Am mărit prețul la abonamente pentru că am făcut investiții mari în echipă. Consider că această echipă este a Brașovului, este a brașovenilor”, a mai spus Zoltan Olti Pașca, președintele secției de hochei a clubului Corona.

Comentarii

Ultimă oră