În perioada 13-14 mai 2017, la Casa de Cultură din comuna Feldioara va avea loc Festivalul „Trandafirul din cetate”, manifestare-concurs pentru copii și adolescenți, ce-i va avea invitaţi speciali pe cunoscuţii şi îndrăgiţii cântăreți Mihai Constantinescu şi Cornelia Radocea.

   Spectacolul va începe sâmbătă, 13 mai 2017, la orele 13.00, după repetiţia concurenţilor de la Secţiunile Muzică uşoară repertoriul naţional şi internaţional, prin desfăşurarea a trei întreceri artistice (concursuri de muzică populară, muzică ușoară ‐ repertoriu național și muzică ușoară ‐ repertoriu internațional), încheindu-se la ora 20.30 cu un micro-recital al valorilor locale.

 Duminică, 14 mai 2017, va avea loc Gala câştigătorilor (între orele 14.00-17.00), cu momentul mult aşteptat al decernării premiilor, după recitalurile celor doi îndrăgiţi solişti Mihai Constantinescu şi Cornelia Radocea.


   Educația prin cultură și artă este calea cea mai sigură pentru înnobilarea sufletelor tinerei generații. Muzica reprezintă o activitate care influențează destine – ea face oamenii mai buni, mai sensibili, mai înțelegători, ajută și desăvârșește caractere. Prima ediție la Feldioara a Festivalului „Trandafirul din Cetate”, care are loc în perioada 13‐14 Mai 2017, este prilej de bucurie pentru întreaga comunitate, cu atât mai mult pentru toți adolescenții talentați dornici de afirmare.   Programul Festivalului „Trandafirul din cetate”:

   Sâmbătă 13 mai 2017 ‐ Concurs

Ora 11.00 – Repetiții pentru toate grupele de vârstă
Ora 13.00 – Concurs ‐ Secțiunea Muzică Populară ‐ toate grupele de vârstă
Ora 14.00 – Concurs ‐ Secțiunea Muzică Ușoară ‐ Repertoriu internațional ‐ toate grupele de vârstă
‐ pauză ‐
Ora 16.00 – Repetiții pentru toate grupele de vârstă
Ora 17.00 – Concurs ‐ Secțiunea Muzică Ușoară ‐ Repertoriu național ‐ toate grupele de vârstă

     Duminică 14 mai 2017 ‐ Gala Laureaților

  Ora 13.00 – Gala Festivalului “Trandafirul din Cetate”
                      – Recitaluri speciale Mihai Constantinescu şi Cornelia Radocea


   Intrarea în concurs se face în ordine alfabetică (nume de familie) pentru fiecare grupă de vârstă în parte.