Sari la conținut
traficul-pe-dn-1-va-fi-resistematizat

Camioanele vor merge pe o altă rută spre Braşov, după ce va fi construit un nou giratoriu în zona Ploieştiului!


   Pe DN 1 vor apărea noi modificări în ceea ce priveşte sistematizarea rutieră în zona intrării în Ploieşti dinspre Braşov, unde de altfel erau înregistrate probleme şi au existat şi incidente rutiere.

Consiliul Judeţean Prahova a anunţat că, în foarte scurt timp, zona de ieşire din Ploieşti spre Braşov va fi reconfigurată. În zona benzinăriei LukOil va apărea un nou sens giratoriu, iar traficul greu va fi deviat pe DJ 236 spre Vălenii de Munte. Măsurile vizează şi sensul giratoriu existent în zona Metro Ploieşti care ar urma să deservească numai traficul spre intrarea în municipiu.

„Compania de Drumuri este în fază de evaluare a ofertelor depuse, deci aproape de finalizare a documentaţiei şi a procedurii de execuţie pentru sensul giratoriu de la Lukoil, sens giratoriu care va deservi intrarea în Ploieşti dinspre Braşov. Se va proceda la închiderea sensului giratoriu de la Metro. Astfel, sensul giratoriu de aici va fi doar pentru a merge către Braşov. Noi am avut această idee. După cum bine ştiţi, Consiliul Judeţean a realizat investiţia DJ 236, al cărui scop a fost, în principal, de deviere a traficului greu”, a precizat Bogdan Toader, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.


  De altfel, autorităţile judeţene au anunţat că, după finalizarea sensului giratoriu de la Ploieşti Shopping City, traficul greu spre Vălenii de Munte va fi deviat pe DJ 236.

Noi am transmis deja adrese către Poliţie şi către CNAIR, în vederea devierii traficului greu pe DJ 236”, a mai precizat Bogdan Toader, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

Trebuie precizat că zona de la ieşirea din Ploieşti din zona de Nord a oraşului este la ora actuală una dintre cele mai periculoase zone, acolo având frecvent accidente rutiere soldate, în cele mai multe cazuri, cu victime.

Comentarii

Ultimă oră