Sari la conținut
top-3-bijuterii-handmade-la-moda-sezonul-acesta

Vara este un anotimp superb, pe care majoritatea dintre noi il asteptam cu bratele deschise. Acum este momentul sa te distrezi, sa profiti de zilele calduroase si sa iti creezi amintiri placute.


Cu toate acestea, vara nu ne permite sa fim atat de creativi din punct de vedere vestimentar.

Trebuie sa purtam cat mai putine straturi de haine, ceea ce inseamna ca singurul mod prin care putem iesi din anonimat sunt accesoriile pe care le alegem. De aceea, unul dintre cele mai populare trenduri ale ultimilor ani este sa iti completezi tinutele cu bijuterii handmade.


Modelele care se poarta sezonul acesta transmit libertate, versatilitate si tinerete. Hai sa descoperim impreuna ce bijuterii nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba!

Bijuterii handmade transparente
Trendul accesoriilor transparente a luat nastere sub o cu totul alta forma – designerii au propus incaltaminte si genti din plastic, in interiorul carora au introdus diferite obiecte, precum fructe si legume, produse cosmetice, flori naturale sau alte genti mai mici. In mod inevitabil, acest trend s-a extins si in zona bijuteriilor. Indiferent ca ne referim la cercei, bratari, pandantive, inele sau brose, un asemenea accesoriu va aduce un aer foarte boem tinutelor tale. De exemplu, poti opta pentru un pandantiv din sticla, in interiorul caruia sa fie introduse flori naturale, asa cum sunt modelele de la Felicity Store, unul dintre cele mai cunoscute magazine online de bijuterii handmade.

Cercei cu motive florale

Cerceii cu motive florale sunt in plina ascensiune. Sezonul acesta i-am regasit in nenumarate colectii si i-am admirat cu fiecare ocazie. Desigur, nu vorbim despre un trend nou; el se perpetueaza in fiecare sezon, insa intr-o maniera noua, reinventata. Anul 2018 ne-a adus o altfel de mireasma – florile momentului sunt sculpturale si vin in culori puternice. Totusi, noi iti sugeram sa nu ramai la ideea de motiv floral, ci sa optezi pentru flori naturale, inserate in interiorul bijuteriilor handmade. Alege floarea de cires pentru tinutele romantice, petalele de trandafir atunci cand vrei sa iti scoti in evidenta latura senzuala si liliacul cand propui tinute nonconformiste.

Cercei desperecheati
Atunci cand trendul pantofilor desperecheati a aparut pentru prima data printre fashioniste, majoritatea oamenilor erau sceptici. Acum, tineri din intreaga lume isi cumpara cate doua perechi de tenisi, dar pe alte culori si ii desperecheaza. Era de asteptat ca lucrurile nu vor ramane asa – iata ca moda momentului ne propune accesorii purtate in aceeasi maniera.

Achizitioneaza-ti bijuterii handmade si experimenteaza! Indrazneste sa faci combinatii neasteptate si vei castiga intreaga atentie a celor din jur. Daca vrei sa ramai pe o zona sigura, opteaza pentru aceeasi culoare, insa variaza modelul. De exemplu, poti alege cercei din sticla rotunzi cu hortensie albastra si cercei ovali in interiorul carora s-au introdus flori de aceeasi culoare.


Sezonul acesta trebuie sa fii unica, iar accesoriile personalizate sunt cea mai buna optiune in materie de originalitate. Alege bijuterii handmade care sa te reprezinte si ofera-le tinutelor tale o tusa personala care sa devina inconfundabila.

Comentarii

Ultimă oră