Sari la conținut
toata-vara-strada-toamnei-va-fi-in-santier

Toată vara, strada Toamnei din Braşov va fi în şantier. Afectate vor fi trotuarele şi locurile de parcare, pe anumite perioade!

Strada Toamnei este următoarea din lista străzilor incluse în cadrul contractului de Lucrări nr. 9F, al Companiei Apa Braşov, cu titlul „Reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție și de canalizare în Brașov și Săcele”.

De luni, 27 mai 2019 și până în 31.08.2019, trotuarele de pe ambele părți ale străzii Toamnei vor fi afectate de lucrările de reabilitare a rețelelor de apă. În prima etapă, se va lucra doar pe partea dreaptă, în sensul de mers către intersecția cu strada Hărmanului. Cea de-a doua etapă include trotuarele de pe partea stângă a străzii Toamnei. Aici, se estimează că lucrările vor începe peste două săptămâni.

Modernizarea rețelelor de apă va afecta, în anumite perioade, utilizarea locurilor de parcare aferente. Zonele de lucru vor fi semnalizate corespunzător.

Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, care a început în luna august a anului trecut și care se va derula până în februarie 2020. Valoarea întregului contract derulat, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare, este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și le mulţumim pentru înțelegere locuitorilor din zonele adiacente”, transmite Compania Apa.

Comentarii

Ultimă oră