Sari la conținut

Tiroliană de iarnă şi o pistă de curling bavarian, în Poiana Brașov

tiroliana-de-iarna-si-o-pista-de-curling-bavarian-in-poiana-brasov

Turiştii care vor ajunge în Poiana Braşov ar urma să aibă o nouă ofertă în vederea petrecerii timpului liber. O firmă care se ocupă de organizarea de evenimente vrea să instaleze o tiroliană mobilă, dar şi să amenajeze o pistă specială pentru curling în staţiune.

Locaţia alesă este în vecinătatea noului Centru de Agrement, iar în vederea realizării amenajărilor, Primăria Braşov a emis certificatul de urbanism.

Echipamentele ar urma să fie instalate provizoriu, doar pe durata sezonului de iarnă, între 15 decembrie 2018 şi 30 martie 2019.

Firma care ar urma să execute aceste amenajări are conform datelor Ministerului Finanţelor doar un singur angajat la Braşov, iar anul trecut a avut afaceri de 417.000 de lei şi un profit de 6.000 de lei.

Reprezentanţii firmei organizatoare de evenimente precizează, pe site-ul de prezentare, că modelul de tiroliană mobilă utilizat a fost recompensat cu premiul Ring Brass pentru „Cel mai bun şi inovativ produs” de către Asociaţia Internaţională a Parcurilor de Distracţii şi Atracţii (IAAPA).

Cu două linii care operează simultan, următorul participant va fi deja pe traseu, în timp ce prima linie va fi returnată în partea de sus a tirolianei. Această metodă de operare permite un flux continuu în comparaţie cu orice alt tip de tiroliana mobilă. Aceasta va avea o capacitate de 70 – 90 de persoane pe oră.

Și pista de curling va fi tot una mobilă.

„Bavarian Curling este un amestec inedit de tradiţie, sport de echipă şi distracţie. Sezonul de iarnă este momentul potrivit pentru a suplimenta oferta de distracţie şi de a oferi evenimentului dumneavostră o varietate unică de divertisment! Este uşor de jucat, nu necesită efort fizic ridicat şi nici costume speciale şi se adresează atât copiilor, cât şi adulţilor”, susţin reprezentanţii firmei care vor instala pista în Poiana Braşov.

Comentarii

Ultimă oră