Sari la conținut
terapia-prin-ras-sanatate-curata

Eliberează hormonii fericirii, te relaxează, îţi întăreşte sistemul imunitar şi te ajută să ai relaţii mai frumoase cu ceilalţi. Cine e acest ajutor? Râsul!

Umorul e contagios. Iar sunetul pe care îl faci când râzi e şi mai contagios decât tusea sau strănutul. Râsul aduce oamenii împreuna, creşte fericirea şi intimitatea. Mai mult decât atât, râsul are multe beneficii asupra sănătăţii fizice. Umorul şi râsul întăresc sistemul imunitar, te ajută să ai mai multă energie, să simţi mai puţină durere şi să nu mai fii foarte stresata.

Râsul eliberează endorfine, care sunt hormoni ai fericirii. Euforia, pe care o simţi când râzi, combate efectele pe care stresul le are asupra corpului tău. E bine să ştii că e sănătos să râzi oriunde, dar există în lume adevarate centre de terapie prin râs, unde se ţin şedinţe de grup sau individuale. Şi în România există un astfel de centru: Centrul de terapie prin râs mandarin.

Ai grijă ca umorul să fie cât mai prezent în viaţa ta şi în interacţiunile cu ceilalţi, pentru că te va ajuta să ai relaţii mai frumoase cu oamenii. Fie că sunt colegi de serviciu, membri ai familiei sau prieteni, o să vezi că toţi se vor simţi mai bine dacă învăţaţi să râdeţi împreună.

sursa: andreearaicu.ro

Comentarii

Ultimă oră