Sari la conținut

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte şi Justiţie au terminat ancheta în cazul avocatului braşovean Victor Teodorescu, acuzat că a comandat uciderea soţiei sale.  Victor Teodorescu este acuzat de instigare la omor  deosebit de grav şi achitarea unei sume de bani pentru înfăptuirea unei  crime. Avocatul şi presupusul ucigaş, Victor Preşmereanu, au fost aduşi luni  în faţa magistraţilor pentru prezentarea probelor. Atât  Teodorescu, cât şi  Victor Preşmereanu, cel care executat crima,  au fost aduşi la Parchet, unde li s-au prezentat probele pe care anchetatorii le au împotriva lor. După acest moment, anchetatorii vor redacta rechizitoriul de trimitere în judecată a celor doi.

Potrivit anchetatorilor,  Teodorescu l-ar fi plătit pe Erwin Victor Preşmereanu pentru a-i ucide  soţia, în contul unei datorii pe care ar fi avut-o mama autorului la  avocat, de aproximativ 60.000 de euro. Avocatul ar fi avut, la rândul  său, datorii foarte mari, aproximativ 300.000 de lei.

Violeta  Teodorescu, în vârstă de 45 de ani, a fost găsită moartă în locuinţa sa,  în 29 martie. Ea a fost înjunghiată cu un cuţit de 25 de ori în gât,  iar la cap avea 15 lovituri cu un corp dur.
"

Comentarii

Ultimă oră