Sari la conținut

Tentativă de omor în plină stradă la Brașov!

tentativa-de-omor-in-plina-strada-la-brasov-

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus la data de 25 februarie 2015 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul BOŢOC IOAN (75 ani) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tentativă la omor calificat” faptă comisă cu premeditare.

Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în ziua de 24 februarie 2015 în public, la intersecţia străzilor Hărmanului şi Aleea Sânzienelor din mun. Braşov, persoana vătămată B.C. (79 ani) a fost lovită de către inculpat de două ori, cu intensitate, în zona capului, cu un ciocan metalic folosit la bătutul cărnii (partea tăioasă) determinând leziuni la nivelul craniului victimei ce au determinat internarea acesteia de urgenţă. Faţă de inculpat, procurorul a dispus luarea măsurii preventive a reţinerii pentru o durată de 24 de ore prin ordonanţa procurorului din data de 25 februarie 2015.

La data de 25 februarie 2015 fost formulată propunere de arestare preventivă care a fost trimisă în cursul zilei de azi spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov.

Comentarii

Ultimă oră