Sari la conținut
tenis-de-calitate-la-complexul-dinamo-

În perioada 25-31 august, la Brașov, pe terenurile de tenis din cadul Complexului Sportiv „Dinamo” are loc tradiționalul turneu ITF Pro Mens Circuit, ale cărui premii sunt în valoare de 15.000 euro.Dintre tenismenii români cunoscuți la Superbet Tennis Trophy sunt prezenți la Brașov, Petru-Alexandru Luncanu, Dacian Crăciun și Patrick Ciorcilă.

” Sunt și jucători străini la Brașov, clasați în jur de poziția 300 a ierarhiei ATP. Eu sper ca unul dintre români să câștige acest turneu” a declarat directorul turneului, Remus Fărcaș(foto).

”De fiecare dată vin cu plăcere aici la Brașov. Este o bază superbă, cei care sunt impicați în organizare fac tot posibilul ca evenimentul să se desfăsșoare în cele mai bune condiți! ” este de părere și supervisorul turneului, doamna Mihaela Testivar.

“ Ca de fiecare dată în ultimii ani, Consiliul Juețean Brașov, este partener al acestui turneu, unul devenit deja de tradiție sub Tâmpa. Sunt convins că spectacolul sportiv va fi unul de calitate și ne dorim ca vremea să țină cu organizatorii! ”  a spus și președintele Comisiei de Sport din cadrul Consiliului Județean Brașov, Dragoș Crăciun.

Meciurile de pe tabloul principal au început marți, 26 august, semifinalele probei de simplu sunt programate pentru sâmbătă, 30 august, iar finala - pentru ziua de duminică, 31 august.

Comentarii

Ultimă oră