Sari la conținut
teatrul-strada-se-muta-in-alt-spatiu

Teatrul Strada, aflat sub patronajul Asociației Culturale Museion Brașov a anunțat că următoarele spectacole săptămânale vor avea loc în fiecare sâmbătă, începand cu data de 25 martie 2017, în Studioul de Teatru de la fosta Școală 24 ( str. Aurel Vlaicu 26B).

Așadar din 25 martie 2017, Teatrul Strada vă învită la reprezentațiile sale, începând cu ora 11. Spectacolul de deschidere va fi „Trei iezi cucuieți”.

„Trei iezi cucuieți” este un show muzical, animat de frumoase păpuși, un spectacol de teatru pentru copii, desfășurat deopotrivă cu actori și cu papuși.


   Regia și scenariul sunt semnate de Silvian Duica. De scenografie și construcția păpușilor s-a ocupat Iulian Ene.


   Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de peste 4 ani.


   Preț bilet: 10 lei
   Biletele se pot achiziționa înainte de spectacol, la Studioul de Teatru de pe

str. Aurel Vlaicu 26B, Brașov
   Info și rezervari: tel. 0724 990 753


........................................................................................

Teatrul Strada s-a înființat în anul 2005 ca urmare a evenimentelor și parteneriatelor stradale cu Muzeul Casa Mureșenilor Brașov. Trupa este formată din actori profesioniști. A apărut ca o replică privată la oferta teatrală brașoveană propusă de Teatrul Sică Alexandrescu, Teatrul pentru Copii Arlechino și Opera Brașov.

În repertoriul său are atât piese de teatru pentru adulți cât și pentru copii, iar genurile teatrale abordate sunt variate: teatru medieval, teatru contemporan, pantomimă, teatru de marionete și papusi, show-uri turistice.

Comentarii

Ultimă oră