Sari la conținut

Tărlungeniul nu bate nici Caransebeşul: 1-1

tarlungeniul-nu-bate-nici-caransebesul-11

La Tărlungeni, Unirea avea nevoie de toate punctele, iar desfăşurarea fazelor oferea speranţe bune braşovenilor. După ce Coman (7) a dat semnalul mobilizator, Petra (11) a deschis scorul cu un şut superb la vinclu, de la 16 metri. Până la pauză, Chirciu (33) nu a ajuns la şutul-centrare trimis de Vasilor şi tot Chirciu (44) a reluat puţin pe lângă poartă centrarea lui Minciună.

La reluare, tot Unirea a fost mai periculoasă. Mai întâi, Minciună (46) nu a nimerit ţinta de la marginea careului mare. O dată cu trecerea minutelor, Tărlungeniul a plătit tribut accidentărilor. Bona nu a avut ce să schimbe în angrenaj, iar Caransebeşul lui Pisano a lovit pe contraatac: Săulescu (65) a finalizat o acţiune de peste 60 de metri, pornită din propriul careu. Până la final, doar Coman (72) a mai avut o şansă bună, dar „capul” său a ocolit poarta.

Bona e iar supărat: „Cândva se va trage o linie”

La finalul jocului, antrenorul Unirii Tărlungeni a declarat:

„Supărat, pentru că echipa adversă şi-a creat o singură ocazie de gol, din cornerul nostru jucătorul advers a dus mingea 80 de metri până a intrat cu ea în poartă. Noi am ratat cel puţin cinci-şase ocazii mari. Trebuia să terminăm meciul în prima repriză. Din păcate nu reuşim să câştigăm un meci, etapele trec pe lângă noi, facem greşeli imense. Trebuie să ni le asumăm. Avem prea mulţi jucători accidentaţi, că şi asta este o cauză, ne lipsesc patru fotbalişti: Liviu Nicolae, Vlăsceanu, Dâlbea şi Monea. S-au adunat toate. Cândva se va trage o linie şi vom vedea ce facem. Se îngroaşă gluma, pentru că eşti acolo jos şi nu poţi să câştigi. Etapă de etapă facem greşeli imense. Banca nu mă ajută deloc. La Baia Mare am fost 16 inşi, aici 15, cu şase copii. Ăştia suntem. Ne-ar ajuta nu neapărat că Bihorul se retrage, ci că vom avea meci peste două săptămâni şi aş avea o săptămână liberă, să-mi revină câţiva jucători. Mai multe echipe au probleme, dar problema noastră e că n-avem puncte”

Comentarii

Ultimă oră