Sari la conținut
tarlungeni-a-inceput-cu-dreptul-amicalele

Seria meciurilor amicale a fost începută bine de Unirea Tărlungeni. Echipa lui Dan Bona a trecut cu 2-1 de Înfrăţirea Hărman. Golurile au fost marcate de Forika şi Sorin Marin.

Unirea Tărlungeni a debutat cu dreptul în pregătirile pentru a doua parte a sezonului. Formaţia pregătită de Dan Bona a câştigat duelul cu echipa de Liga a III-a, Înfrăţirea Hărman, scor 2-1.

Claudiu Ionescu şi-a coordonat pentru început jucătorii de pe margine, iar asta a avut efect, pentru că Hărmanul a deschis scorul. La reluare, Bona a schimbat toată echipa şi ocaziile au început să apară.

Forika a restabilit egalitatea pe final cu o lovitură de cap, iar Sorin Marin a adus victoria cu o execuţie din lovitură liberă, la ultima fază a meciului.

Tărlungeni (repriza I): Perianu – Vlăsceanu, Şerban, Mîndru, Bucur – Monea, Popescu, Minciună, Petra – Damian, Păduraru.

Tărlungeni (repriza II): Mihok – Burlacu, Forika, Mîndru, S. Marin – Podlesnîi, Popescu, Cocan, Vasiloi – Petrean, Haidău.

De luni, Unirea va intra într-un cantonament centralizat de şapte zile la Băile Tuşnad. În clasamentul Ligii a 2-a, Tărlungeniul este pe locul 11, cu 14 puncte strânse după 18 etape.

Comentarii

Ultimă oră