Sari la conținut

Târgul de locuri de muncă de la ITC, amânat din cauza coronavirusului

targul-de-locuri-de-munca-de-la-itc-amanat-din-cauza-coronavirusului

Târgul de locuri de muncă care ar fi trebuit să aibă loc la ITC Braşov, în perioada 11 – 12.03.2020 a fost suspendat în baza situației de urgență și ținându-se cont de Hotărârea nr. 6 din 09.03.2020, dată de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, privind aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus, a Hotarârii nr. 5 din 09.03.2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov privind siguranța participanților la evenimentele publice de pe raza Județului Brașov.

În calitate de organizator al Târgului de Locuri de Muncă, SC GO TO JOB SCHOOL SRL Brasov a anunțat suspendarea evenimentului. Acesta va fi reprogramat la o dată care va fi anunțată ulterior.

Locurile de muncă oferite de cele peste 40 companii participante se adresează nevoilor tututor persoanelor în căutarea unui loc de muncă: de la inginerie, consultanță, automotive și IT, resurse umane, financiar-bancar și contabilitate.

Afis participanti targ

Vestea bună pentru cei care sunt în căutarea unui job sau pentru cei care doresc o schimbare pozitivă în carieră este că pot alege dintre sutele de locuri de muncă oferite de angajatori de top, atât în țară cât și în străinătate.

Iată lista locurilor de muncă vacante în Brașov:

locuri de munca vacante

Locuri de muncă vacante în străinătate:

locuri de munca strainatate

Puteți aplica la jobul dorit dacă trimiteți CV-ul la adresa de e-mail office@hrcromania.ro și menţionați poziţia pentru care aplicați şi angajatorul în atenţia căruia doriți să ajungă aplicaţia.

Comentarii

Ultimă oră