Sari la conținut

Târg de cariere, în 23 şi 24 octombrie, la Brașov

targ-de-cariere-in-23-si-24-octombrie-la-brasov

În premieră pentru Braşov, cu ocazia Târgului de cariere va avea loc şi un turneu de esports

Peste 30 companii vor recruta personal, în 23 şi 24 octombrie 2019, la la Kronwell Hotel. E gata să-și deschidă porțile o nouă ediţie a „Târgului de Cariere”, o ediţie specială, după cum anunţă organizatorii. Printre angajatorii la eveniment se numără şi companii cu renume internaţional, precum: Accenture, Joysonquin, Benchmark Electronics, Veo Worldwide Services, Elektrobit, CCC, Varta Microbattery.


    În premieră pentru Braşov, Târgul de Cariere aduce un turneu de esports: League of Legends, parte din conceptul „Digital Crusade”, cea mai complexă reţea de evenimente de gaming din România. Potrivit organizatorilor, aceasta reprezintă următorul pas în evoluţia seriei „Gaming Tournaments”, implementată iniţial de Târgul de Cariere în toamna anului 2018 la Cluj Napoca şi care, împreună cu Transylvania Esports, a luat amploare, în prezent adresând 6 locaţii diferite în România şi Republica Moldova. Se estimează participarea a zeci de echipe sau jucători individuali, dintre cei mai competenţi, dar şi amatori, cu peste 100 de oameni implicaţi activ şi peste 500 de participanţi din public, special veniţi pentru a fi parte din joc.


    Domeniile din care provin companiile ce oferă locuri de muncă sunt diverse, de la Inginerie, Consultanţă, Automotive şi IT, Resurse Umane, Financiar-Bancar, Turism şi Contabilitate, posturile disponibile şi numărul acestora crescând constant de la un sezon la altul. Faţă de ediţiile trecute Târgul de Cariere Braşov, ediţia de toamnă 2019 va include şi joburi part-time şi internship-uri pentru anumite companii.

 Recrutarea în cadrul Târgul de Cariere se va face într-un mod inteligent, după cum au mai spus organizatorii, prin intermediul unei aplicaţii prezentate în parteneriat cu eJobs România.

Cei interesaţi de participarea la eveniment sunt sfătuiţi să-şi instaleze aplicaţia eJobs pe telefonul mobil şi să vină pregătiţi cu CV-ul gata întocmit în aplicaţie. În doar câteva clipe, CV-ul lor va fi tipărit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Târgul de Cariere Braşov.

Detalii puteți obține pe https://www.targuldecariere.ro/brasov  sau pe https://www.facebook.com/targuldecariere/ .

Comentarii

Ultimă oră