Sari la conținut

Principalul Rulmentului, Herbert Muller, are parte de un început de an furtunos! Revenit în România pentru a mai urni ce se poate din căruţa care stă să rupă a Rulmentului, Muller a participat la o întâlnire surprinzătoare în 3, alături de primarul George Scripcaru şi fosta antrenoare a Rulmentului, Mariana Târcă. La capătul întrevederii,  Herbert Müller a fost anunţat că din acest moment colaborarea lui cu formaţia braşoveană încetează, iar Mariana Târcă îi va lua locul. Totodată, primarul a convocat o şedinţă cu toată echipa la ora 17:00, când ar fi trebuit să fie instalată în funcţie şi Mariana Târcă. Mutarea şocantă pentru toată lumea nu a avut însă loc, întîlnirea cu Mariana Târcă fiind boicotată de jucătoare. Până la urmă, antrenamentul de luni seară a fost condus tot de Müller.” Tot staff-ul tehnic şi echipa, au arătat că au caracter ! Mi-a plăcut faptul că fetele au arătat că vor să lucreze cu mine. Asta e frumos “ spune Muller.


Florescu, aşteptat la discuţii Ziua H, urma să fie cea de marţi! Fără să mai surprindă pe nimeni, deşi patronul Florescu a spus că o să ajungă marţi la Braşov pentru discuţii cu toate părţile implicate, evident că acest lucru nu s-a întâmplat ! Herbert Muller spune că indiferent ce se va întâmpla în continuare, este pentru ultima dată când mai lasă de la el, spre binele echipei. “ Şi eu m-am săturat ! Am un nume, ştiu ce pot, ştiu cine sunt şi nu mă las călcat în picioare !” spune Muller.


De neînţeles pentru prieteni! Situaţia mai mult decât delicată de la Rulmentul, nu l-a speriat niciodată pe Muller, care a ajuns să nu mai fie înţeles nici de prieteni. Aceştia l-au sfătuit în nenumărate rânduri să-şi vadă de drumul lui şi să părăsească Braşovul. „ M-au sunat mai mulţi prieteni şi m-au întrebat : #Ce se întîmplă cu tine ? Ce se petrece acolo ? Tu eşti cineva, nu trebuie să te calce nimeni în picioare ! Fă-ţi bagajele şi pleacă ! # De ce am rămas ? Pentru că fetele astea au dreptul la un antrenor şi la antrenamente ! „ încheie Muller.


Are unde să plece. Neamţul de pe banca Rulmentului nu duce lipsă de oferte. Dacă ar pleca de sub Tâmpa Muller ar avea de unde să aleagă: federaţia austriacă ia propus de mai multă vreme un post de director tehnic iar cîteva echipe de club din Germania sunt gata şi ele să-l înregimenteze pe antrenorul Braşovului. Ultima ofertă pe adresa lui Muller, vine din Franţa, de la Metz. Muller spune că ar refuza naţionala României deoarece a făcut o promisiune austriecilor. „ Austria m-a ajutat în momentele grele şi nu am cum să le întorc spatele! În niciun caz! Nu am semnat niciun contract cu ei, mi-am dat doar cuvîntul şi asta pentru mine e mai important decât un contract scris”. Neamţul, tot neamţ rămâne....


Pentru ultima dată. Herbert Muller spune că indiferent ce se va întâmpla în continuare, este pentru ultima dată când mai lasă de la el, spre binele echipei. “ Este pentru ultima dată când las de la mine ! Am un nume, ştiu ce pot, ştiu cine sunt ! Şi eu m-am săturat şi nu o să mă mai las călcat în picioare “ concluzionează Muller. Indiferent de numele celui care va sta pe banca Rulmentului în continuare, Muller este de părere că ceva trebuie să se întâmple la această echipă, pentru că ea trebuie să aibă un viitor. „E foarte important să se întâmple ceva, pentru ca acest club, această echipă, să fie salvată ! Dacă Mariana Târcă va fi antrenoarea Rulmentului, atunci trebuie găsită o echipă cu care să lucreze, pentru că Braşovul trebuie să aibă o echipă ! „ este de părere Muller.

Se decide miercuri? Cel mai probabil, situaţia Rulmentului va fi lămurită miercuri, la Primăria Braşov, între cel care deţine acum frâiele echipei (Theodor Florescu) şi probabil viitorul patron, municipalitatea. Rămâne de văzut cum se vor finaliza discuţiile şi mai ales ce se va întâmpla în continuare cu unul dintre simbolurile sportului de sub Tâmpa: Rulmentul Braşov.

Comentarii

Ultimă oră