Sari la conținut
strategii-la-jocuri-de-noroc-ce-te-vor-face-bogat

Se pot câştiga bani din jocurile de noroc? Răspunsul este unul pozitiv şi constituie imboldul care animă toţi jucătorii atunci când abordează un joc de noroc. Ca să ajungi însă în postura de a-ţi număra câştigurile nu este suficient să fi doar norocos ci ai nevoie şi de câteva ajutoare care constau cel mai adesea în strategii de joc ce se aplică cu succes în jocurile de noroc şi care îţi vor aduce câştigurile dorite.


Treci peste sloturi


Dacă ai nedumeriri în alegerea unei platforme pentru jocuri, poţi tasta casino online România şi vei avea în faţă o întreagă listă de unde să poţi alege ce ţi se potriveşte cel mai bine. Odată ce ai trecut de această dilemă este timpul să dai primul spin la slotul din selecţia platformei şi să aştepţi cuminte ca pictogramele să aterizeze pe ecran şi să determine cât mai multe câştiguri.


Dacă te aştepţi să poţi aplica strategii la păcănele, trebuie să ştii că aceste jocuri de noroc nu acceptă astfel de tehnici pentru simplul fapt că au unele caracteristici tehnice care nu le permit acest lucru. Simbolurile care îşi fac apariţia pe ecran sunt doar numere generate aleatoriu din miliarde de posibile combinaţii şi pe care tu le vizualizezi prin simbolurile dispuse pe ecran. Este vorba despre RNG - generator aleatoriu de numere.


Pe langa asta, dacă adaugi şi o altă caracteristică tehnică, RTP, vei avea în final imaginea de ansamblu a ceea ce poate face un slot şi vei edifica despre imposibilitatea aplicării la un astfel de joc de strategii. Rata de ramburs către jucători, căci aşa se traduce acest acronim, este stabilită de producătorii de sloturi în procente şi se încadrează de obicei undeva la 95%.


Acest lucru înseamnă că la fiecare 100 de RON injectaţi în aparat se va întoarce în buzunarele acestora suma de 95 de RON, diferenţa de 5 lei fiind profitul înregistrat de cazino. Nu trebuie să crezi că acesta se va întoarce strict la tine, pentru că această caracteristică tehnică se raportează la un interval de 30 de zile sau la un număr de milioane de rotiri, doar norocul face să intri în posesia unui câştig important la sloturi şi nicidecum vreo strategie magică.

fii cumpatat

Fii cumpătat!


Nu uita că înainte de a aplica cea mai bună strategie de joc, este bine să fii cumpătat şi să te fereşti de excese. Jucătorii pot cădea cel mai adesea în asemenea capcane şi fiind purtaţi de adrenalină pot să observe prea târziu că bugetul s-a epuizat şi că au deveni faliţi. Tocmai de aceea, atunci când alegi să practici un joc de noroc fixează un buget şi o miză pe care va trebui să o menţii constantă până când vei înregistra un câştig notabil.


Poate atunci vei mai putea jongla puţin cu miza, însă o vei face pentru câteva mâini care nu îţi vor seca bugetul şi care poate că îţi vor aduce un câştig substanţial. Dacă o poţi numi strategie, atunci aplic-o constant şi la jocurile de masă sau la orice preferinţă ai avea din selecţia unui cazinou online. Selectează jocurile unde se porneşte de la o miză mică și unde se pot achiziţiona câştiguri însemnate, cum ar fi jocul de ruletă sau cel de blackjack.

mize mari

Găseşte mize mari


Pentru a pune în aplicare acest sfat, este necesar un buget de joc care să-ți permită să joci pe cele mai mari mize. Cu siguranţă că ai trăit experienţa conform căreia ai jucat pe mize mari şi ai câştigat nişte sume de-a dreptul exorbitante, interzise pe mizele mici de pariere. Deşi asemenea lucruri nu ţi se spun frecvent, o miză mare îţi poate aduce în câteva minute câştiguri pe care de altfel le înregistrezi în perioade mari de timp dacă eşti adeptul jocului pe mize mici.


Nimeni nu contestă faptul că şi mizele mici pot determina câştiguri importante, însă în acest caz trebuie să fi un adevărat norocos al sorţii că să te afli la timpul potrivit în fața jocului potrivit. Poţi spera cu aceleaşi mize mici să prinzi un jackpot misterios care să-ți aducă un câştig fabulos dar şi în acest caz trebuie să ai parte de ajutorul sorţii. Mizele mari pe de altă parte îţi măresc doza de adrenalină şi trebuie să recunoşti că atunci când ai parte de un câştig, mulţimea de zerouri a sumei nu face decât să îţi satisfacă plăcerea de a juca.


Până la urmă, decât să petreci ore şi chiar zile întregi jucând pe o miză mică care doar să te ţină în joc şi să îţi dea iluzia că ai câştigat, mai bine o oră pe miza maximă de joc. Dacă jocul este într-o zi bună pentru tine, atunci poţi avea parte de câştigul vieţii tale adjudecându-ţi cel mai mare premiu din joc. În acest periplu pe care îl faci în plasarea de mize mari, indiferent că o faci la un slot sau la jocul de ruletă şi blackjack, este posibil să ai succesul scontat dar este la fel de posibil să înregistrezi şi pierderi însemnate financiare.


Concluzie


Strategiile au atras şi continuă să atragă în continuare jucători din toate spectrele jocurilor de noroc. Poate că sloturile nu se subordonează acestei idei dar în marea lor majoritate jocurile de noroc sunt perfect adaptabile aplicării de strategii de natură să îţi îmbunătăţească câştigurile. În final, pe lângă noroc, trebuie să ai acel sentiment care să te ghideze în joc şi care să te ajute să iei întotdeauna cele mai bune decizii. Joacă pe cele mai mici mize, abordează-le pe cele mai mari, aplică strategiile pe care le vrei, fă tot ceea ce depinde de tine pentru a te apropia de câştigul dorit. Cu siguranţă că acesta este mai aproape decât crezi şi cu puţină determinare îl vei vedea cât de curând în contul tău de jucător!

Comentarii

Ultimă oră