Sari la conținut

Strada Agrişelor din Braşov, închisă din nou din cauza lucrărilor

strada-agriselor-din-brasov-inchisa-din-nou-din-cauza-lucrarilor

Compania Apa a anunţat că restricţia va fi valabilă astăzi. RATBV a luat în calcul două zile în care nu se va putea circula pe această arteră

Compania Apa va restricţiona astăzi traficul rutier de pe strada Agrişelor, după ce acelaşi lucru s-a întâmplat şi în data de 11 august. Conform reprezentanţilor Companiei, marţi, 13 august 2019, circulaţia rutieră pe strada Agrişelor va fi blocată, între orele 7.00 –19.00, pentru lucrări de montare a conductelor de fontă ce se desfăşoară la intersecţia străzilor Iuliu Maniu cu A.I. Cuza.

De asemenea, circulaţia va fi restricţionată pe strada Iuliu Maniu, pe partea stângă, în sensul de mers către centrul oraşului, între strada Grădinarilor şi Hotel Ambient. Accesul rutier pe strada Agrişelor va fi permis doar riveranilor, iar zona va fi semnalizată corespunzător.

Traseu deviat pentru linia 41


    Afectat de aceste lucrări va fi şi transportul în comun. Astfel, RATBV a anunţat că autobuzele de pe linia 41 (Livada Poştei - Stupini - Lujerului) vor circula pe un traseu deviat, iar acest lucru se va întâmpla timp de două zile, chiar dacă reprezentanţii Companiei Apa au anunţat că strada Agrişelor va fi închisă timp de o zi.


     „În cursul zilelor de marţi, 13 august 2019 şi miercuri, 14 august 2019, autobuzele de pe această linie vor circula pe traseul modificat de pe Strada Castanilor. Schimbarea este determinată de faptul că pe Strada Agrişelor vor continua lucrările de infrastructură ale Companiei «Apa», iar circulaţia rutieră va fi închisă”, a anunţat conducerea RATBV.


   În aceste condiţii, autobuzele de pe linia 41 (doar pe sensul spre Stupini), vor circula de la Staţia „Teatrul Dramatic” pe Bulevardul 15 Noiembrie, pe Strada Castanilor, iar apoi pe Bulevardul Iuliu Maniu. Pe porţiunea de drum din centrul oraşului, mijloacele de transport în comun vor opri în toate staţiile traseului obişnuit, respectiv Livada Poştei, Teatrul Dramatic şi Iuliu Maniu (de pe Strada A. I. Cuza).


    „Graficele de circulație nu vor suferi modificări”, a mai transmis RATBV.

Comentarii

Ultimă oră