Sari la conținut

După cinci etape în care nu au cunoscut gustul victoriei, stegarii au reușit să învingă, luni seara,  Pandurii cu scorul de 2-0.
Stegarii au început meciul extrem de deciși să se apropie de plutonl fruntaș din Liga I. Elevii lui Viorel Moldovan, având un moral excelent după victoria din cupă cu Unirea Urziceni, au început partida de pe Tineretului doar cu gândul la cele trei puncte. Pe un frig pătrunzător și în fața a aproximativ 1500 de spectatori brașovenii au dominat jocul dar fără să-și creeze ocazii clare de a înscrie.

În minutul 44, Rui Duarte a centrat de pe partea dreaptă, Sburlea a deviat cu capul, iar Măldărăşanu a marcat, de la 6 metri, tot cu o lovitură de cap.

Ilyeş a majorat diferenţa pe tabela de marcaj în minutul 60, când Ilyeş l-a învins pe Stanca de la peste 20 de metri.

Două minute mai târziu, oaspeţii au ratat un penalti; Coman a respins balonul şutat de Raskovic.

La partida de sub Tâmpa a asistat și selecționerul Răzvan Lucescu. El a fost ovaționat de întreg stadionul.
Tragere la sorți. Astăzi stegarii își vor afla adversarii din sferturile de finală ale Cupei României Timișoreana.În afara Brașovului, în această fază a competiției mai sunt calificate Dinamo București, CFR Cluj, Gloria Bistrița, Internațonal Curtea de Argeș, Astra Ploiești, Universitatea Craiova și FC Vaslui. Sediul Federației Române de Fotbal va găzdui, de la ora 16:00, tragera la sorți a jocurilor contând pentru sferturile de finală. Echipele calificate sunt repartizate în două urne astfel: în urna A se află Dinamo, CFR Cluj și FC Vaslui, în timp ce în urna B sunt FC Brașov, Universitatea Craiova, Gloria Bistrița, Astra Ploiești și Internațional Curtea de Argeș. Se împerechează cele trei echipe din urna A cu tot atâtea echipe din urna B şi în continuare, cele două echipe rămase în urna B între ele. Pentru toate jocurile, echipa organizatoare se stabileşte prin tragere la sorţi. Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă. Jocurile din sferturile de finală sunt programate în zilele de 17, 18 şi 19 noiembrie 2009.

Comentarii

Ultimă oră