Sari la conținut

Ştefan Hruşcă îi va încânta pe brașoveni cu piesele sale celebre

stefan-hrusca-ii-va-incanta-pe-brasoveni-cu-piesele-sale-celebre

Iubitul artist va susţine un concert folk, în 25 aprilie 2017, la Centrul Cultural Reduta.

Ştefan Hruşcă a revenit, în România pentru recitalul folk „Un copac cu flori”, unul dintre cele trei spectacole urmând să aibă loc la Braşov, în 25 aprilie 2017, la Centrul Cultural Reduta.

Drumul artistic al lui Ştefan Hruşcă a început în 1981, odată cu integrarea sa în cadrul legendarului Cenaclu Flacăra. Într-un interval de doar trei ani ( între 1981 şi 1984), Ştefan Hruşcă a străbătut țara în lung şi în lat şi a cântat în peste 1000 de concerte, vocea sa caldă mângâind inimile românilor din toate regiunile geografice ale României.

Cu timbrul său vocal unic, candoarea inconfundabilă şi apariţia de o simplitate distinsă, Ştefen Hruşcă a devenit unul dintre cei mai iubiţi folk-işti din România. Printre albumele sale de referinţă se numără: „Rugă pentru părinţi” (1984), „Urare pentru îndrăgostiţi” (1986) „Fostele iubiri” (1995), „Balade speciale" (2007) şi desigur discurile de colinde şi cântece maramureşene.

Dacă în ultimii 25 de ani, concertele de colinde ale lui Ştefan Hruşcă au dobândit statutul de tradiţie a sărbătorilor de iarnă româneşti, concertele de folk sunt adevărate evenimente marcante ale peisajului cultural, prin prisma rarităţii şi caracterului individual.

Dacă vă e dor de „Un copac cu flori”, „Ochii tăi” sau de „Fostele iubiri”, dar şi de răscolitoarea „Rugă pentru părinţii” nu pierdeţi un concert în care veţi regăsi fiorul serilor de altă dată şi farmecul refrenelor fără vârstă! Cele mai îndrăgite melodii folk din repertoriul cantautorului maramureşean se vor auzi live, în spectacolul evenimemt ce va avea loc pe 25 aprilie la Sala Reduta din Brașov.

Despre întâlnirea cu publicul din Brasov Ştefan Hruşcă a spus: „mă copleşeşte ca de fiecare dată emoţia revederii. Vă aştept în miez de primăvară, să ne încălzim cu cântece foarte dragi sufletului meu.”

Biletele costă 60 și 80 de leise găsesc pe startickets.ro, bilete.ro, blt.ro şi la sala de spectacol.

Concertul are loc la Centrul Cultural Reduta (str.Apollonia Hirscher nr.8, Brașov), marți 25 aprilie 2017, de la ora 20.

Comentarii

Ultimă oră