Sari la conținut

Steaua și Astra, înfrângeri în Europa League

steaua-si-astra-infrangeri-in-europa-league

Seară neagră pentru echipele românești, în etapa a doua a grupelor Europa League. Campioana României, Steaua București, a fost învinsă la Kiev, de Dinamo, cu scorul de 3-1, într-un joc din cadrul grupei J.

Pe stadionul Olimpic din Kiev, Dinamo s-a impus prin golurile marcate de Andrei Iarmolenko (40, Artem Kraveț (66) și Lukasz Teodorczyk (90+2). Golul de onoare al Stelei a fost reușit de Raul Rusescu (89). La meci au asistat atât premierul României, Victor Ponta, cât și antrenorul lui Șahtior Donețk, Mircea Lucescu. Steaua va juca următorul meci pe 23 octombrie, la București, cu formația portugheză Rio Ave.

Astra Giurgiu a fost învinsă de FC Red Bull Salzburg cu scorul de 2-1 (2-1), joi seara, pe stadionul "Marin Anastasovici" din Giurgiu, într-un meci din Grupa D a Europa League. Vicecampioana României a deschis scorul prin Takayuki Seto (15), dar echipa austriacă a revenit și a obținut toate cele trei puncte grație golurilor marcate de Kevin Kampl (36) și Jonatan Soriano (42).

După primele două partide din grupe, giurgiuvenii rămân fără punct bifat. În etapa cu numărul 3, Astra Giurgiu va juca în data de 23 octombrie, la Glasgow, cu Celtic.

Comentarii

Ultimă oră