Sari la conținut

Steaua începe curăţenia de iarnă! Reghecampf a anunţat lista despărţirilor

steaua-incepe-curatenia-de-iarna-reghecampf-a-anuntat-lista-despartirilor

Tehnicianul formaţiei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, joi, că fundaşul brazilian Guilherme şi-a găsit un nou angajament şi va pleca la noul său club, iar jucătorii Gregory Tade, Aymen Tahar, Nicandro Breeveld şi Jean Sony Alcenat vor trebui să îşi găsească echipe.

"Guilherme a intrat în ultimele şase luni de contract, şi-a găsit o nouă înţelegere şi va merge la noul său club. Tade, Tahar, Breeveld şi Alcenat nu vor face deplasarea cu noi în cantonament. Nu mă mai bazez pe ei. Sunt jucători care trebuie să îşi găsească echipe, se vor antrena în continuare la echipa noastră, dar noi sperăm ca în cel mai scurt timp să se rezolve şi situaţia lor", a spus Reghecampf la Digi Sport.

Laurenţiu Reghecampf a vorbit şi despre eventualele achiziţii ale Stelei, el precizând că gruparea bucureşteană negociază, dar încă nu a semnat, cu Constantin Budescu de la Astra şi cu Ciprian Marica.

"Deocamdată sunt discuţii, lucrurile se pot schimba de la oră la oră. Deocamdată nu am semnat nici cu Budescu, nici cu Marica. Deocamdată nu pot spune nici da, nici nu. (...) Noi trebuie să ne acoperim aceste posturi până pe 10 ianuarie, când plecăm în cantonament. Nu există niciun deadline. Pentru a face un asemenea deal ai nevoie de timp, răbdare, deci sunt jucători pe care vom încerca să îi aducem. Dacă vom putea, bine, dacă nu, asta este. Ne vom orienta spre alţi jucători. Noi avem foarte mulţi jucători pe listă şi nu stăm să discutăm numai cu doi jucători", a explicat tehnicianul.

Comentarii

Ultimă oră