Sari la conținut
statii-muzicale-urbane-in-brasov

Asociația pentru Integrare Socială și Protecția Mediului „Feed-Back” Brașov va inaugura sâmbătă primele stații muzicale urbane din Brașov.

Evenimentul va avea loc în data de 12 august 2017, de la ora 11:30, în spațiul verde din fața Direcției Județene pentru Sport și Tineret Brașov, Strada Suișul Castelului numărul 1-3, Brașov.

Proiectul „Stația Muzicală Urbană” este implementat în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov, Biblioteca Județeană „George Barițiu” Brașov, Asociația Laborazon și este finanțat de Fundația pentru Parteneriat și Mol România, prin programul Spaţii Verzi, Componenta Spații Verzi Urbane 2017.

Lucrul la panourile muzicale (pictat panouri, lăcuit, montat instrumente muzicale, curăţat/săpat locul unde se instalează panourile muzicale) se face cu ajutorul voluntarilor.

Inițiativa are ca scop încurajarea locuitorilor Brașovului să-și petreacă timpul liber în spațiile publice verzi din Municipiul Brașov, prin inserția unor obiecte interactive și inovative.

Evenimentul este integrat în manifestările dedicate sărbătoririi „Zilei Internaționale a Tineretului” în 12 august 2017!

Comentarii

Ultimă oră