Sari la conținut

Sport-Mag îți prezintă cele mai eficiente aparate de fitness pentru fese

sportmag-iti-prezinta-cele-mai-eficiente-aparate-de-fitness-pentru-fese

Un corp atrăgător presupune un posterior ferm și picioare tonifiate, mai ales dacă ești o  femeie care râvnește după un posterior bombat și fără celulită, atașat unor picioare zvelte „de gazelă”.

Atrage atenția celor din jur etalând un corp perfect! Antrenează-ți eficient mușchii fesieri și scapă de grăsimea corporală nedorită, în timp record, cu cele mai bune aparate de fitness pentru fese. Sport-Mag, cu o experiență de peste 10 ani în domeniul retail-ului sportiv, îți dezvăluie care sunt cele mai eficiente aparate de fitness pentru fese, care, te vor ajuta să-ți lucrezi inclusiv picioarele.

1. Stepper-ul inSPORTline EasyStep

Ușor de folosit, greu de rezistat! Cu acest stepper vei obține imediat un posterior de invidiat, căruia nicio privire nu-i va putea rezista. Simte-te atrăgătoare și admirată!

Din categoria aparatelor de fitness pentru fese recomandate de Sport-Mag, expertul tău în aparate de fitness și articole sportive, acest stepper multifuncțional este ideal pentru antrenarea feselor, dar și a coapselor și șoldurilor. Stepper-ul inSPORTline EasyStep este ușor de folosit, are un design compact și solid, cu display pentru afișarea timpului și caloriilor arse, având inclusiv suport pentru greutăți încorporat. Astfel, acest aparat își va găsi cu ușurință loc în camera ta, ca tu să te antrenezi rapid pentru a obține cât mai repede posteriorul mult visat.

2. NOU! Bicicleta fitness Xbike Lite Sportmann

Clasica bicicletă fitness poate fi un aparat de fitness pentru fese foarte eficient. Mai ales într-o abordare modern cu mecanism simplu de pliere, cerințe minime de spațiu și depozitare, roțile de transport, funcționare silențioasă, calculator cu diverse funcții utile, precum și suport practic pentru tabletă sau smartphone.

Această bicicletă versatilă, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, îți oferă posibilitatea să alegi între diferite niveluri de intensitate a antrenamentului, pentru a obține rezultate pe măsura așteptărilor: picioare suple sau puternice și fese tonifiate. Pedalând regulat o bicicletă Xbike vei scăpa de kilogramele în plus și îți vei îmbunătăți condiția fizică, obținând rezultatele dorite în cel mai scurt timp.

Intră acum pe site-ul Sport-Mag, profită de reducerea de 14% la acest produs și achiziționează bicicleta Xbike Lite Sportmann la doar 499 de Lei.

3. Banda de alergare mecanică Scud Run T3

Mersul pe jos face piciorul frumos… și posteriorul ferm! Însă banda de alergare Scud Run T3 îți oferă posibilitatea să parcurgi kilometri întregi de mers pe jos chiar la tine acasă, fiind pliabilă.

Această bandă este unul din cele mai versatile, practice și eficiente aparate de fitness pentru fese și picioare, putând arde până la 1000 de calorii pe oră dacă execuți corect exercițiile și variezi mișcările. Fiind robustă și cu stabilitate înaltă, te poți antrena la intensitate maximă. Iar pentru a monitoriza intensitatea și eficiența antrenamentului, aparatul este dotat cu un calculator prevăzut cu numeroase funcții (scanare, timp, viteză, distanță, calorii), făcând din această bandă un aparat de fitness pentru fese ideal.

Comentarii

Ultimă oră