Sari la conținut

Spectacole de teatru pentru copii în acest weekend

spectacole-de-teatru-pentru-copii-in-acest-weekend-

Trupa de teatru de păpuşi “Albinuţele” vă invită în acest weekend, la sala proprie de spectacole de pe str. Brânduşelor, nr. 106 A (în spatele ITC Braşov), unde vor avea loc două spectacole. Preţul unui bilet, pentru fiecare spectacol, este de 5 lei.


Sâmbătă, 27 aprilie, la ora 11.30, va avea loc spectacolul “Soacra cu trei nurori”, de Ion Creangă. Regia artistică: Eugen Frâncu

Desi in lumea basmului intalnim personaje fantastice, care se manifesta intr-un taram imaginar, personajele lui Creanga sunt parca rupte din realitatea cotidiana. In “Soacra cu trei nurori” se poate observa cu usurinta cum autorul descrie situatii si personaje din mediul rural, apartinand zonei Moldovei, si pe care Eugen Francu le-a pus in valoare in diferite situatii hilare.


Duminică, 28 aprilie, la oră 11.30, va avea loc spectacolul “Fata pantofarului”. Regia artistică: Eugen Frâncu.

Fata unui pantofar a ratacit multa vreme prin lume dupa ce mama ei vitrega a alungat-o de acasa. Bunatatea de care a dat dovada fata de o batrana (care de fapt, era o zana buna), a ajutat-o pe aceasta fata sa treaca peste multe situatii diferite. Cum a fost transformata mama vitrega intr-un caine si cum a ajuns fata in casa unei zgripturoaice, veti afla la vizionarea spectacolului.


Duminică, 28 aprilie, la Teatrul pentru Copii Arlechino la orele 10.30 şi 12.00 vor avea loc reprezentanţiile spectacolului”Frumoasa Rapunzel”. Regia Traian Savinescu. Preţ bilet 7 lei.

Comentarii

Ultimă oră