Sari la conținut
sorin-susanu-la-mix-actual-(1)

Produs 100% al tineretului social democrat, Sorin Susanu deplânge exact ceea ce alți colegi de partid au socotit a fi “ sacrificiul “ necesar: îndepărtarea din partid, cu nerecunoștință, chiar cu rea credință, a celor care i-au crescut pe șefii tineri de astăzi și i-au “aruncat” în funcții. Spune că asta nu se face. Și că ține de educație și de caracter să nu întorci spatele celor care ți-au pus cândva o pâine în mână.

Ar vrea un PSD mult mai puternic la Brașov, nu unul atât de slab și vulnerabil, la bunul plac al primarului Scripcaru sau al președintelui CJ, Adrian Veștea, foarte fericiți că timpul trece în favoarea lor și nu a brașovenilor. Și al unor interese foarte personale. Ar vrea ca încă de acum brașovenii să știe care ar fi alternativele social democrate la conducerea liberală de astăzi. Pentru a putea paria pe ele. Și spune că mulți din partid gândesc ca el și că se grupează, cumva , într-un soi de dizidență. E incomod și vocal pentru că își permite. “Tot ce am nu am de la partid și de aceea nu sunt ca cei care se simt pierduți fără partid, pentru că tot ce au , au de la partid”. Sorin Susanu - comisar-șef ANPC -Centru-Brașov.


O funcție pe care a abordat-o cu mult curaj și cu care a primit laude și punctaj bun în sondaje. Pentru că oamenii au încredere în OPC. Iar anumite victorii (cu băncile, cu locurile de agrement, cu problemele din ungurime) i-au adus scorul care- i dă glas și forță. Și mai departe? Primărie? Președinție? ( de partid sau de consiliu?) Nu zice NU. Nu zice nici DA. Zice că-i place să lase urme. Să facă bine. Și să nu uite. Nici cine i-a făcut bine. Nici cine face rău ce face.


Sorin Susanu, la Mix Actual:

https://www.youtube.com/watch?v=qg3IDlMtKfQ

Comentarii

Ultimă oră