Sari la conținut

Solidaritate din partea unor restaurante: masă caldă pentru cei izolați la domiciliu

solidaritate-din-partea-unor-restaurante-din-brasov

Solidaritate din partea unor restaurante din Braşov: le oferă posibilitatea să servească o masă caldă celor izolați la domiciliu!

Izolarea la domiciliu ridică o serie de probleme pentru cei nevoiţi să rămână în locuinţe pentru o perioadă mai lungă: de la singurătate până la epuizarea alimentelor, cei care nu pot ieşi din casă din cauza epidemiilor se confruntă cu lucruri care altfel le-ar fi străine.


   Câteva restaurante braşovene au decis să vină în ajutorul celor care sunt nevoiţi să rămână în locuinţe, oferindu-le o masă caldă şi un gând bun.

  Restaurant Casa Braşoveană


În fiecare zi, livratorii vor pleca de la restaurantul Casa Braşoveană să ducă mâncare către persoanele care nu pot părăsi locuinţa: o ciorbă, felul 2 şi o prăjitură de la cofetăria Herr Strudel.

  Meatică Rotiserie & Grill


  Specializat în grătare, bucuros că poate fi de ajutor, Meatică va trimite în fiecare zi către 20 de porţii din meniul zilei către cei care au cu adevărat nevoie.

  Friptache Grătar & Rotiserie


   Un alt iubitor de mici şi cotlete, nici Friptache nu se lasă mai prejos şi pleacă şi el să ducă 20 de meniuri pe zi celor care nu pot să iasă din casă.

    Pe lângă restaurante, Fundaţia Bucuria Darului ne dă un exemplu de iubire faţă de semeni: ei vor livra „la geam şi la domiciliu” câte o porţie de mâncare gătită cu dragoste către cei aflaţi în izolare.


   „Suntem siguri că vor apărea mai multe restaurante dispuse să ofere gratuit mâncare celor în nevoie. Cu astfel de gesturi de solidaritate putem fi siguri că şi dacă numărul celor nevoiţi să stea în casă va creşte, cu toţii se vor putea bucura de un prânz cald de la oamenii cu suflet din Braşov.


   Încă o dată, braşovenii dau dovadă de omenie şi ne arată cât de important este să ne fim aproape unii de ceilalţi în momentele grele. Un gest mic poate însemna singura şansă de a mânca într-o zi pentru cei izolaţi. Să nu îi lăsăm singuri, să ne alăturăm lor, să facem împreună bine pentru cei de lângă noi!”, spun reprezentanţii Fundaţiei.

Comentarii

Ultimă oră