Sari la conținut

„@Smiley_Omul”, un concert cât o viață de OM, la Brașov

smileyomul-un-concert-cat-o-viata-de-om-la-brasov

Turneul „@Smiley_Omul, un concert cat o viata de OM”, care cuprinde concerte în 15 oraşe din ţară și a debutat pe 29 octombrie 2019, la Sala Sporturilor din Piteşti, ajunge marți, 12 noiembrie 2019, la Braşov. Mult-așteptatul spectacol se va desfășura de la ora 19;30 la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”.

Smiley va sustine „un concert cât o viață de OM”!


   „Într-o lume în care suntem încurajaţi să devenim roboţi, să fii om devine din ce în ce mai greu. E greu să admiţi că eşti aşa cum eşti, că ai limitări, că zilele nu-ţi sunt mereu la fel, că tu ca om eşti supus schimbării şi evoluţiei, de fapt. Turneul ăsta este despre şi pentru oameni, cu emoţiile, cu bucuriile, cu stările de tot felul, pentru că noi, în esenţă, aşa suntem”, a explicat Smiley.

Cele peste 2 ore de muzică live vor traversa, cu ajutorul celor mai cunoscute piese ale lui Smiley, al poveștilor video, jocurilor de lumini, noutăților tehnologice, spectacolului coregrafic și virtual, cele patru etape ale vieții unui OM – copilaria, adolescența, maturitatea și batranetea – cu toate emoțiile, bucuriile, problemele și urmele pe care ele le lasa asupra oricarui om.

„O sa fie o emoție de spectacol, de la început până la sfarșit, un concert cât o viață de OM, pentru că asta ne-am propus, să cântăm despre fiecare dintre noi, despre cele mai importante etape din vieților noastre și despre cum ne transformă fizic și emoțional experiențele prin care trecem.” a explicat Smiley. Turneul său național se va termina pe 21 decembrie 2019, la București.

Peste 200 de lumini, o suprafata video totală de 185 mp alcătuită atât din module de ecran LED, cât și din aparate de lumină multielement și folosirea tehnologiei revoluționare de live pixelmaping vor crea o prelungire a planului bidimensional și un efect de percepție tridimensională în sala de concert. Etapa de proiectare a scenei pentru turneul „@Smiley_Omul” și a sistemelor aferente a cumulat peste 200 ore de lucru, iar etapa de preprogramare depășește și ea 150-200 de ore.

Biletele au fost puse în vânzare începând cu 16 iulie în reţeaua iabilet.ro  din toată ţara.

Comentarii

Ultimă oră