Sari la conținut
sky-test-days-in-weekend-la-predeal

În zilele de 14 şi 15 ianuarie 2017, între orele 10.00 şi 16.30, pe Pârtia Clăbucet din Predeal va avea loc „Sky test days”, eveniment aflat la a doua ediţie, în cadrul căruia iubitorii schiului din judeţul Braşov dar şi turiştii aflaţi în staţiunea montană vor putea testa ultimele modele de schiuri, modele ale sezoanelor 2015, 2016 şi 2017.


  Acţiunea este organizată de către şcoala de schi şi snowboard SkySnowSchool, în parteneriat cu Asociaţia Şcolilor de schi din Predeal şi Primăria staţiunii.

„Vor exista şase, şapte standuri, ale celor mai importanţi producători şi importatori de schiuri.

   Curioşii vor putea testa diferitele modele, între care şi cele ca ale campionilor mondiali sau europeni. Vor vedea cum merg cele mai subţiri, cum li se potrivesc cele mai late şi aşa mai departe. Fiecare persoană care va vrea să testeze va avea alături un instructor care o va îndruma şi îi va spune povestea modelului testat”, a precizat Cătălin Câmpean, director al Centrului Naţional pentru Informare şi Promovare Turistică Predeal.

Cei care doresc să testeze în mod gratuit ultimele modele de schiuri şi plăci de snowboard trebuie să se prezinte la baza Pârtiei Clăbucet, în zilele de desfăşurare a evenimentului, cu Cartea de Identitate.

Comentarii

Ultimă oră