Sari la conținut

Singurii pui de panda roșu ,,născuți” în România au fost prezentați la Zoo Brașov

singurii-pui-de-panda-rosu-nascuti-in-romania-au-fost-prezentati-la-zoo-brasov

Singurii pui de panda roșu ,,născuți” în România au fost prezentați la Zoo Brașov. Cei doi urși panda roșu din colecția Grădinii Zoologice, Peggy și Benji, au devenit părinții a doi pui. Acum în vârstă de aproximativ opt săptămâni, au trecut cu bine de perioada inițială critică și se dezvoltă normal. Li s-a făcut prima evaluare, inclusiv a greutății, evaluare care se va desfășura săptămânal în perioada următoare.

Brașovenii și turiștii trebuie să știe, că in weekend se redeschide Planetariul și, de asemenea vor putea face plimbari cu autobuzul Safari. Ambele obiective vor putea fi vizitate cu respectarea normelor în vigoare privind prevenția răspândirii Covid-19 și vor funcționa la 70% din capacitatea maximă - 70 de locuri la Planetariu, respectiv 7 locuri la Turul Safari.


Planetariul va fi deschis zilnic, conform următorului program:


10:00 - Patrula Zula - Cu picioarele pe Pământ
12:00 - CAP COM GO! - Istoria misiunilor lunare Apollo
14:00 - Universul nevăzut
16:00 - Găurile negre - Dincolo de infinit
18:00 - Mai rapid decât lumina - Visul călătoriilor interstelare


Tururile virtuale safari vor avea loc din 30 în 30 de minute, primul tur începând la ora 10:00, iar ultimul tur la ora 18:00.


Programul ZOO Brașov pentru perioada de vacanță este de luni până duminică, între orele 09:00 – 20:00. Ultimele bilete se pun în vânzare la ora 19:15.

Comentarii

Ultimă oră