Sari la conținut

I s-a întâmplat unui bărbat din Ghimbav care acum are nevoie de câteva mii de dolari să-şi repare autoturismul. Totul din cauza drumului aflat în reparaţii şi nesemnalizat corespunzător.

Atenţie şoferi se lucrează!

Asta ar fi trebuit să scrie la intrarea în localitatea Ghimbav. Mai multe porţiuni din asfalt au fost răzuite de o echipă de muncitori. Până aici nimic anormal, doar că lucrările nu au fost semnalizate corespunzător. Din această cauză mai mulţi şoferi au avut de suferit, unul dintre ei s-a ales cu o pagubă de câteva mii de dolari. Incidentul s-a petrecut în urmă cu două seri. Tânărul se mergea spre casă. La un moment dat, a ajuns cu maşina într-o groapă aflată în mijlocul drumului. Lucrarea nu era semnalizată.

Îi dă în judecată.

În urma impactului, maşina sport a fost serios avariată. Jenţile roţilor din faţă, care valorează în jur de o mie de dolari fiecare, s-au făcut praf în doar câteva secunde. Bărbatul şi-a dat seama că situaţia este mult mai gravă abia în momemtul în care a ajuns acasă. Suspensia din faţă era şi ea distrusă. Aceasta costă nu mai puţin de 1.400 de dolari. Tânărul este hotărât acum să dea firma de asflatări în judecată.


http://www.brasovultau.ro/

Comentarii

Ultimă oră