Sari la conținut

Și tu poți fi Moș Crăciun! Donații pentru micuții abandonați de la Spitalul de Copii

si-tu-poti-fi-mos-craciun-donatii-pentru-micutii-abandonati-de-la-spitalul-de-copii-

„Dăruiește un zâmbet!” Și tu poți fi Moș Crăciun! Donează pentru copiii abandonați de la Spitalul de Copii din Brașov.


    Brașovenii cu inimă mare și bune intenții pot face un gest frumos, acum în preajma sărbătorilor, care se va dovedi de folos.

„Orice donație este de ajutor, indiferent că este o haină, un aliment, o jucărie sau o sumă de bani! Cadourile vor fi atent pregătite de spiridușii Moșului și vor fi dăruite celor mai puțini norocoși!“, afrimă Sebastian Marinescu, inițiatorul capmpaniei de donare pentru copiii de la Spitalul De Copii Brașov.

Acum un an, în preajma sărbătorilor, Sebastian Marinescu s-a gândit la cei mai puțin norocoși dintre noi, la cei care au nevoie de ajutorul nostru. Prin urmare a inițiat și derulatcampania de donare colaborând cu Direcția de Asistență Socială. Iar anul acesta își dorește să reia inițiativa.

„Jucăriile donate vor ajunge în mare parte la Spitalul De Copii Brașov, iar cu banii strânși o să cumpărăm pamperși și alte lucruri necesare celor mici. Din păcate în momentul de față sunt foarte mulți copii abandonați încă de la naștere, dar împreună putem să îi ajutăm, putem fi alături de ei și să le arătăm că nu sunt singuri!“, povestește Sebastian Marinescu.

Celalalte lucruri vor fi sortate și vor ajunge la câteva familii nevoiașe din Brașov. Perioada de colectare se va încheia pe 20 decembrie 2018.

Detalii și informații despre punctele de colectare, se pot afla la numărul de telefon 0754 253 253 sau la adresa de email smarinescu@clicktech.ro.

Comentarii

Ultimă oră