Sari la conținut

Sfatul optometristului: Evoluţia mea in Best Optic

sfatul-optometristului-evolutia-mea-in-best-optic-

M-am alăturat echipei de profesionişti Best Optic în urmă cu mai bine de 7 ani, cu funcţia de consultant vânzări. Având în jurul meu optometrişti dedicaţi şi pasionaţi de meseria lor, în scurt timp mi-am propus să devin ca ei. Aşadar în urmă cu 5 ani am devenit optometrist în cadrul cabinetului Best Optic Red Uranus. Am luat parte la toate etapele de dezvoltare ale companiei ca membru important, dar în cabinetul de pe Uranus mă simt ca acasă.

Membrii echipei reprezintă pentru mine a doua familie, de familia mea m-am desprins devreme, chiar  în perioada în care aveam cea mai mare nevoie de ocrotire şi îndrumare, lucru care m-a făcut să devin un om sensibil, poate cel mai sensibil şi emotiv om al echipei. Cu trecerea anilor am încercat să transform sensibilitatea într-o mare calitate, aşadar astăzi sunt cel mai grijuliu şi protector om cu colegii, iar cu pacienţii îmi construiesc relaţii bazate pe sinceritate şi respect.

Pentru colegii mei sunt omul pe care se pot baza în orice situaţie, primesc ajutorul meu necondiţionat. Altruismul mă defineşte ca om. Totodată îi ajut şi pe cei care sunt la început de drum să se dezvolte profesional, le acord încrederea de care au nevoie pentru a deveni mai buni.

În relaţia cu pacienţii pun mai presus de orice, grija pentru vederea lor. Empatizez cu fiecare om pe care îl întâlnesc, îl ascult încerc să îl înţeleg astfel încât să găsesc soluţia perfectă pentru o vedere fără compromisuri. Satisfacţia profesională este atunci când oamenii pleacă din cabinetul nostru zâmbind, fericiţi că vederea lor s-a transformat într-o vedere impecabilă.

Cu siguranţă drumul meu în viaţă ar fi fost altul dacă nu întâlneam oamenii alături de care lucrez astăzi. Pasiunea şi dăruirea molipsitoare am întâlnit-o la mentorul meu optometristul Bodi George. Alături de el am evoluat, datorită încrederii şi sprijinului acordat am devenit profesionistul de astăzi.

Dovada stă faptul că am preluat conducerea echipei Best Optic Red Uranus, este un vis împlinit, o responsabilitate uriaşă care mă motivează şi mă ajută cu fiecare zi să devin mai bună în ceea ce fac. Îmi doresc să fiu la rândul meu un exemplu demn de urmat pentru colegii mei, îmi doresc ca pacienţii să simtă bucuria şi entuziasmul cu care îi întâmpinăm când ne calcă pragul şi cum grija pentru ochii lor este o prioritate şi o valoare de la care nu facem excepţie.

Optometrist-Orica Măgdălina – Best Optic Red – Uranus

Best Optic RED Vlahuță

B-dul Alexandru Vlahuţă nr. 61
Telefon/Fax: +40 268 313 199
Mobil: +40 733 024 793
E-mail: office@best-optic.ro

Best Optic RED Uranus

Str. Uranus nr. 12, Parter
Telefon/Fax: +40 268 322 920
Mobil: +40 733 417 999
E-mail: uranus@best-optic.ro

Best Optic BLUE Centru Civic

Str. B-dul 15 NOIEMBRIE nr.69
Mobil:  +40 787 523 524
E-mail: blue@best-optic.ro

Comentarii

Ultimă oră