Sari la conținut

Sfatul optometristului: BEST OPTIC - prezent și viitor

sfatul-optometristului-best-optic-prezent-si-viitor

Se termină un an!   Din punctul nostru de vedere a fost un an plin, un  an frumos în care proiectele noastre profesionale au prins contur, s-au dezvoltat și pe care, cu drag și încredere, le vom dezvolta în continuare .

A fost anul în care ne-am definit pe noi, Best Optic, poziționându-ne foarte clar și puternic pe piață, anul în care valorile companiei noastre și aume grija față de pacienții noștri, dedicarea totală față de aceștia, s-au regăsit sub brandul Best Optic în cele două concepte, Best Optic RED și Best Optic BLUE.

Începuturi

Best Optic RED este și va fi conceptul așezat sub semnul focului,cel care reprezintă TRANSFORMAREA, un concept dedicat oamenilor activi pentru care timpul este prețios și unde o echipă de adevărați profesioniști oferă soluții dedicate vederii .

Cele două cabinete Best Optic RED (bd. Alexandru Vlahuță; str. Uranus) au căpătat notorietate încă de la începuturi, adică de acum 7 ani. Plecând de la ideea că nu există probleme, ci doar soluții, echipa de profesioniști Best Optic Red, cu experiența acumulată în tot acest timp, transformă rapid și cu adevărat vederea.

Diversitate

Rămânând fideli valorilor companiei noastre Best Optic, 2015 a fost anul în care am luat decizia de a crea un concept special,cu totul nou pentru piața din Roamânia și anume Best Optic BLUE. Conceptul așezat sub semnul apei, definind MODELAREA vederii, este cel care aduce ideea relaxării și a rafinamentului în optică.Grija permanentă față de pacient și nevoile lui ne-au făcut să realizăm una dintre cele mai mari investiții în domeniul optometriei. Echipamentele de ultimă generație, UNICE în România și o echipă de optometriști cu peste 15 ani de experiență sunt aici pentru a ocroti sanatatea pacienților noștri

Conceptul Relax Vision Center propus de către partenerii noștri ZEISS, creearea unui adevărat centru ”SPA” al vederii este de asemenea una din ideile inovative ale Best Optic. Ea a stat la baza a ceea ce înseamnă acum Best Optic Blue.

Povestea continuă

Privind la anul 2015, nu putem spune decât un singur lucru: SUNTEM MÂNDRI.

Suntem mândri de realizările noastre, de profesionalismul de care am dat dovada, de grija pe care o acordăm pacienților, de faptul că soluțiile noastre oferă vedere impecabilă, dar mai ales de faptul că Best Optic reprezintă o mare familie.

Împreună cu echipele RED și BLUE am reușit să aducem nivelul de profesionalism în optometrie din Brașov la un nivel ridicat, corelându-ne la standardele oferite de centrele de optică medicală din occident, prin participarea noastră la cursuri de perfecționare în domeniu, atât în România, dar și în afara țării.

În anul 2016 ne dorim să fim aceeași familie de profesioniști care să aibă grijă de nevoile pacienților, să aibă grijă de vederea lor și să le ofere soluții de ultimă generație, așa cum am obișnuit și până acum.

 Un AN Nou Fericit! Multă sănătate. Vă mulțimim că ați ales să ne pășiți pragul ”caselor noastre” în anii ce au trecut și vă așteptăm bucuroși  și în anul care vine.

BEST OPTIC – AI INCREDERE. VEZI CU OCHII TĂI

Best Optic RED Vlahuță

B-dul Alexandru Vlahuţă nr. 61
Telefon/Fax: +40 268 313 199
Mobil: +40 733 024 793
E-mail: office@best-optic.ro


Best Optic RED Uranus

Str. Uranus nr. 12, Parter
Telefon/Fax: +40 268 322 920
Mobil: +40 733 417 999
E-mail: uranus@best-optic.ro


Best Optic BLUE Centru Civic

Str. B-dul 15 NOIEMBRIE nr.69
Mobil:  +40 787 523 524
E-mail: blue@best-optic.ro

Comentarii

Ultimă oră