Sari la conținut

Sfatul optometristului: Best Optic- o familie de profesioniști

sfatul-optometristului-best-optic-o-familie-de-profesionisti

Numele meu este Oana Mareș, și sunt optometrist în cadrul cabinetului Best Optic RED. Am debutat ca și consultant de vânzări, iar datorită dedicării mele și fiind fascinată de această minunată meserie, am reușit în scurt timp să devin prescriptor și pot spune că de 7 ani fac parte din echipa optometriștilor Best Optic, ce au ajuns sa-mi fie ca o a doua familie.

Am urmat facultatea de Inginerie Mecanică, specializarea Optometrie Aplicată și încă de pe băncile facultății am știut că aceasta este meseria pe care îmi doresc să o urmez. Sunt o persoană curioasă, iar vederea oamenilor m-a fascinat tot timpul. Mi-am dorit să studiez cum putem recepționa imagini ale mediului înconjurător și cum ne putem folosii ochii pentru a transmite informații către creier, dar nedumerirea mea principală a fost: ” De ce vedem aceleași lucruri în mod diferit?”. Pentru această întrebare am descoperit mii de răspunsuri care m-au adus unde sunt astăzi. Acest lucru nu ar fi fost însă posibil fără ajutorul familiei care mi-a fost și îmi este un sprijin de nădejde, fiind cei mai buni susținători în toate deciziile mele.

Lucrez în compania Best Optic încă de la începuturile acestui proiect, unde am avut șansa de a mă perfecționa alături de profesioniști.  Această meserie îți dezvoltă și anumite calități, printre care responsabilitatea, altruismul și respectul. Diversitatea cazurilor fac din orice consult o experiență cu totul nouă, fiecare pacient fiind unic,iar ca optometrist trebuie să fii capabil să iei cele mai bune decizii, să știi cum să evaluezi rezultatele unui diagnostic si să decizi cursul unei prescripții pe termen îndelungat.

Pentru că majoritatea timpului mi-l petrec examinând pacienți,mi-am dezvoltat abilitățile în comunicare pentru a-i ajuta să nu se simtă tensionați, să pot explica instrucțiunile pentru îngrijirea ochelarilor sau a lentilelor de contact, dar mai ales să pot răspunde la orice întrebare venită din partea pacientului.

Cariera de optometrist este o carieră de viitor și de lungă durată, întrucât deficiențele de vedere apar tot mai frecvent, datorită unei multitudini de factori. Tehnologia de vârf pe care Cabinetele Best Optic o deține, cât și profesionalismul echipei din care fac parte au adus consultul optometric la un nivel foarte înalt, creându-se astfel adevărate Centre de Excelență.

Cu timpul, și pe măsură ce ne-am maturizat ca și profesioniști, am conștientizat că cea mai importantă valoare pentru noi este Pacientul și vederea sa, prin permanenta grijă față de nevoile sale, timpul petrecut la cabinet fiind dedicat exclusiv lor.

Îmi iubesc meseria, de aceea pun foarte  mult suflet în ceea ce fac. Ai incredere și vino să te convingi de profesionalismul nostru!

Best Optic RED Vlahuță

B-dul Alexandru Vlahuţă nr. 61
Telefon/Fax: +40 268 313 199
Mobil: +40 733 024 793
E-mail: office@best-optic.ro

Best Optic RED Uranus

Str. Uranus nr. 12, Parter
Telefon/Fax: +40 268 322 920
Mobil: +40 733 417 999
E-mail: uranus@best-optic.ro

Best Optic BLUE Centru Civic

Str. B-dul 15 NOIEMBRIE nr.69
Mobil:  +40 787 523 524
E-mail: blue@best-optic.ro

Best Optic Red si Best Optic Blue

Comentarii

Ultimă oră