Sari la conținut

Sezon de excepţie pentru fotbaliştii de la Corona Braşov

sezon-de-exceptie-pentru-fotbalistii-de-la-corona-brasov

Fotbaliştii de la Corona Braşov au sărbătorit parcursul excelent din acest tur de campionat, la banchetul de sfârşit de an.

Echipa de fotbal Corona Braşov a fost revelaţia seriei a doua din liga secundă. Trupa condusă de Daniel Bona, nou promovată în cel de-al doilea eşalon fotbalistic, a făcut un tur de campionat excepţional şi este pe prima poziţie a clasamentului. „A fost un sezon foarte bun şi o clasare la care nu ne aşteptam nici noi. Nu ştiu dacă cei din conducere vor decide să atacăm sau nu promovarea, dar după ce am văzut în acest tur, eu spun că avem valoarea şi puterea de a ne lupta cu toate echipele din serie. Pentru mine personal, o promovare în prima ligă ar fi ceva extrordinar. Dacă stăm să ne gândim că am preluat această echipă în 2009 în liga a cincea şi acum suntem imediat în 2013 şi noi suntem pe primul loc în liga a doua, eu spun că este o performanţă greu de egalat. Nu cred că altcineva ar fi putut să facă mai mult decât s-a făcut acum”, a declarat antrenorul Coronei, Daniel Bona.  
Se gândesc la Liga I. Chiar dacă nimeni nu vrea încă să o spună cu voce tare, cu siguranţă toată lumea de la Corona se gândeşte la oportunitatea de a promova în Liga lui Mitică. În cazul în care conducătorii vor hotărî că echipa poate promova, atunci investiţiile trebuie demarate încă de acum. „Aşa cum am spus şi la începutul campionatului, noi ne propunem să ocupăm la finalul campionatului un loc în primele opt echipe ale seriei. În acest moment obiectivul este realizat. Putem lua în calcul promovarea acestei echipe. În acest sens vom avea o şedinţă săptămâna viitoare şi dacă vom hotărî să atacăm promovarea atunci va trebui să luăm anumite măsuri la echipă. Lotul de liga I, trebuie să-l avem deja din returul acestui campionat”, a spus preşedintele secţiei de fotbal din cadrul clubului ASC Corona 2010, Szakal Andraş
Au terenul, lipsesc tribunele. În cazul în care se vor hotărî să atace promovarea, cea mai mare problemă în obţinerea licenţei este lipsa stadionului. Singurul stadion care poate fi omologat pentru Liga I, din Braşov, este Stadionul Tineretului. Astfel oficialii de la Corona vor fi nevoiţi să negocieze cu boss-ul stegarilor, pentru a putea evolua la Braşov în Liga I. „Este firesc ca după un sezon în care echipa a evoluat foarte bine şi este pe primul loc în liga a doua, să ne întâlnim într-un altfel de cadru în care să putem să ne bucurăm de ceea ce am realizat până acum împreună. Reprezentanţii formaţiei noastre vor merge la Federaţia Română de Fotbal pentru a participa la şedinţa în care se vor transmite instrucţiunile pentru dosarul de licenţiere. Cu siguranţă problema cea mai mare o reprezintă lipsa stadionului.....însă noi avem deja terenul....să vedem cum putem colabora cu domnul Ioan Neculaie şi pentru tribune”, a spus preşedintele ASC Corona 2010, Liviu Lupu.  
Burlacu aproape de Corona. Fostul jucător al celor de la Forex, Ceahlăul Piatra Neamţ şi Voinţa Sibiu, Cătălin Burlacu este în tratative cu oficialii formaţiei Corona Braşov. „Burlacu nu a semnat încă. Suntem în discuţii cu el, dar o decizie în ceea ce îl priveşte va fi luată de antrenor. Vom avea o discuţie cu Daniel Bona şi vom aduce doar jucători care pot creşte valoarea acestei echipe. Ne-am gândit la doi trei jucători, care pot aduce un plus de valoare acestei formaţii. Burlacu este o prioritate pentru noi şi cred că dacă va accepta contractul, atunci el va fi jucătorul Coronei, încă din această iarnă”, a spus preşedintele secţiei de fotbal din cadrul clubului ASC Corona 2010, Szakal Andraş. El a mai dat asigurări că Daniel Bona va rămâne în funcţia de antrenor şi a dezminţit zvonurile conform cărora Nicolae Manea va deveni directorul tehnic al acestei echipe. Stere nu ştie dacă va continua. Căpitanul Coronei, Mihai Stere, nu este sigur că va mai continua la echipa de sub Tâmpa. „Am spus şi după ultimul meci şi mă menţin pe poziţi. Sunt în discuţii avansate şi cu Corona dar şi cu alte echipe”, a spus Mihai Stere.

Comentarii

Ultimă oră