Sari la conținut

Anul trecut peste  11.200 de români au ales ca printr-un simplu gest, să  completeze   formularul şi să direcţioneze  2% din impozit  către Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei.

Suma  totală direcţionată a fost de 672.000 lei (262.360 euro) şi poate acoperi costul  de îngrijire la domiciliu acordată unui număr de 150 de pacienţi din  Braşov şi Bucuresti, potrivit unui comunicat remis de Hospice.

Şi anul acesta Fundaţia face un apel la români să sprijine cu 2% din impozit şi să contribuie la alinarea  suferinţei a peste 1700 de copii cu cancer, leucemie, distrofii  neuro-musculare, malformaţii congenitale şi adulţi cu cancer.

Dacă doriţi să redirecţionaţi 2% şi în 2012, unul dintre reprezentanţii Hospice Casa  Speranţei poate oricând veni la sediul companiei pentru a prezenta  servciile pe care le oferă, astfel încât salariaţii să  poată alege în cunoştinţă de cauză. Formularele pot fi descarcate de pe www.hospice.ro, completate şi depuse personal la sediul Administraţiei Financiare sau  un membru al Fundaţiei va veni la sediul companiei pentru a le ridica, spun reprezentanţii Fundaţiei. Nu uitaţi, câteva  minute pentru completarea formularului de direcţionare a 2% din  impozitul pe venitul realizat în 2011 pot asigura unui bolnav incurabil  clipe de viaţă fără durere.

Comentarii

Ultimă oră