Sari la conținut

Viorel Vasile a fost schimbat, miercuri, de la conducerea Poliţiei Capitalei, în urma anchetei privind atacul armat de la coaforul din Dorobanţi, în care poliţişti de la Secţia 14 sunt cercetaţi disciplinar pentru că nu ar fi soluţionat cu celeritate plângerea făcută de soţia lui Gheorghe Vlădan, informează Mediafax. Vasile Viorel a fost schimbat de la conducerea Poliţiei Capitalei, prin ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca. Autorului atacului armat de la un salon de cosmetică din Dorobanţi, Gheorghe Vlădan, a fost arestat preventiv, marţi seară, pe o perioadă 29 de zile, petnru omor calificat şi deosebit de grav şi de tentativă la această faptă. Acesta a tras 11 gloanţe cu un pistol Glock de nouă milimetri cu încărcător de 19, ucigând-o pe soţia sa şi pe casiera de la coafor şi rănind alte şase persoane. Poliţistul Gheorghe Vlădan lucra ca şofer la Centrul medical de diagnostic şi tratament Dr. N. Kretzulescu - Policlinica Ministerului Administraţiei şi Internelor, anterior el fiind angajat ca şofer la MAI. (A.M.)

UPDATE Ministrul de Interne, Gabriel Berca a dispus, miercuri, încetarea împuternicirii în funcţia de directorul general al Poliţiei Capitalei a chestorului Vasile Viorel, continuitatea conducerii instituţiei fiind asigurată de adjunctul acestuia, comisarul-şef Gheorghe Dumitru, anunţă Mediafax.

UPDATE 2 Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a anunţat, miercuri, că Lucian Guran va reveni la conducerea Poliţiei Capitalei, anunţă Mediafax. Practic s-a schimbat modificarea iniţială.

Comentarii

Ultimă oră